Locatie LKW 2022

 
Alle equipes staan op een eigen terrein bij het vakantiepark met eigen sanitair gebouwen en hebben toegang tot alle faciliteiten op het avonturenpark. Afmetingen van de kampeerplekken zijn vanwege de maatregelen ruim, en dus groot genoeg voor een kampeermiddel en een klassieke Volvo (indien geen club-auto, met uitzondering van kampeermiddelen, wordt verzocht gebruik te maken van de parkeerplaats). De plekken zijn in alle gevallen voorzien van een stroomaansluiting. Honden zijn welkom, mits ze aangelijnd zijn en buiten het terrein worden uitgelaten.

deelplattegrond camping De Barkhoorn

Voor deelnemers met mogelijk bepaalde gezondheidsklachten of daarmee verwante risico’s (denk b.v. aan hart- en vaatziekten, epilepsie e.d.) is het wenselijk (niet verplicht!) dit vooraf kenbaar te maken bij de camping eigenaren. Dit kan door vertrouwelijk een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “volvo weekend”. De camping kan op basis van deze persoonlijke informatie de diverse hulpdiensten beter in paraatheid stellen voor het onverhoopte geval dat op hen een beroep moet worden gedaan, immers in noodgeval telt elke seconde! Uiteraard hopen we dat dit niet nodig is en iedereen na afloop van het evenement weer gezond huiswaarts gaat. Alle op deze manier verstrekte informatie wordt na het LKW vernietigd.

Daarnaast is het mogelijk dat sommige teams graag bij elkaar willen staan. Nu is ons schema er uit praktische overwegingen op gericht om de teams aansluitend te plaatsen in volgorde van aankomst. Wie dus bij elkaar wil staan kan dus het beste zorgen dat ze gelijktijdig arriveren, dan komt het automatisch voor elkaar.

De camping beschikt ook over trekkershutten; wie hiervan gebruik wil maken dient daartoe zelf bij de camping te reserveren.
De trekkershutten hebben een capaciteit van maximaal 4 personen.

Adres voor de navigatie:
Beetserweg 6, 9551 VE Sellingen

Contactgegevens camping de Barkhoorn:
Beetserweg 6, 9551 VE Sellingen

Tel.nr. 0599-322510

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.barkhoorn.nl