Volvo Klassieker Magazine

Alle leden van de Volvo Klassieker Vereniging ontvangen zes keer per jaar het Volvo Klassieker Magazine (VKM). Dit full color magazine bevat onder meer technische artikelen, restauratieverslagen, nieuws over (klassieke) Volvo's, verslagen van activiteiten en informatie van het bestuur over het wel en wee van de vereniging. Dit alles met veel foto's en illustraties.

Het VKM beslaat zo'n zeventig pagina's per editie en wordt samengesteld door een team van vijftien enthousiaste redactieleden. Het VKM is niet alleen vóór leden, maar wordt ook dóór leden gemaakt. Uw inbreng is dan ook van harte welkom! Er is altijd ruimte voor artikelen van leden.

Heeft u iets bijzonders meegemaakt met uw Volvo of heeft u een nuttige tip of ervaring die u wilt delen met andere leden? Of misschien wel een mooie of bijzondere foto? Stuur uw bijdrage dan gerust naar de redactie. Laat enige twijfel over uw schrijfkunsten geen belemmering zijn. Onze redigeerders maken van uw tekst een professioneel artikel.

Wij hopen dat u iedere keer weer met veel plezier het Volvo Klassieker Magazine leest. Voor vragen, opmerkingen of het insturen van uw bijdrage kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (alleen voor leden)

De deadline voor het insturen van kopij is steeds de eerste van elke oneven maand. Dat blad valt een kleine zes weken later op de mat.

VKM_100