Algemene ledenvergadering 2022

De voorlopige agenda van het ALV op 15 mei is bekend. Wist u dat er ook een mogelijkheid is om vergadering online te volgen. Ook kunt u iemand  machtigen om te stemmen.

Verlate Snertrit (zonder snert)

Op de datum dat de Snertrit eigenlijk was gepland waren er nog teveel corona maatregelen om een mooie rit te organiseren. Op dit moment is het voorjaar in alle hevigheid losgebarsten en organiseert Regio Oost op zondag 1 mei een mooie landelijke rit.

Heuvelrug Tourrit 2022

Op tweede paasdag vindt in regio midden de Heuvelrit plaats. Dit is een tourtocht van ongeveer 135 km. Er is voldoende te beleven onderweg voor jong en oud en ook voor de puzzelaars. 
In de rit zijn een paar mooie plekjes opgenomen waar u even de benen kunt strekken, op eigen gelegenheid kunt lunchen en kunt genieten van de bezienswaardigheden in deze mooie omgeving. Eind van de middag worden de prijzen uitgereikt en we sluiten af met een warm buffet.
In onze agenda vindt u meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven.

Tulpenroute 2022

Op zondag 24 april organiseert Regio West de tulpenroute. Dit is sinds dit jaar een landelijke rit en gaat door het mooie Zuid-Hollands landschap.

De Limburgtour

Op zondag 27 maart, vindt "De Limburgtour" plaats met een prachtige rondrit van 116 km door het Noord Limburgse landschap met zijn bossen, kastelen en natuurlijk de Maas.
Start- en eindpunt van de rit is op kasteel Arcen bij “De Kasteeltuinen”.
De kasteeltuinen zelf zijn nog niet geopend maar wij kunnen al wel gebruik maken van de horecafaciliteiten van het kasteel.

Social

  • Facebook
  • Flickr
  • YouTube

De VolvoKV is lid van

  • Fehac
  • KNAC
  • NCAD