Partnerlidmaatschap

Bent u de partner van een van onze leden? Heeft u zelf ook zo’n mooie klassieke Volvo of is deze van u samen? Bent u graag betrokken bij de vereniging maar gaat het u te ver om dan ook maar lid te worden? Wilt u op het forum ook eens onder uw eigen naam reageren of zelf onderdelen bestellen voor uw/jullie Volvo? Wilt u stemrecht op de ALV?

Er is nu de mogelijkheid voor partnerlidmaatschap! U kunt zich aanmelden voor dit lidmaatschap mits uw partner regulier lid is van de vereniging en u (mede) eigenaar bent van een Volvo van 25 jaar of ouder. Een partnerlid heeft dezelfde rechten als een regulier lid, echter ontvangt geen VKM omdat dat als het goed is al in de bus valt. De kosten voor het partnerlidmaatschap zijn €20,- per jaar. Als u een partnerlidmaatschap wil, of uw huidige lidmaatschap om wil zetten naar een partnerlidmaatschap, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat de ledenadministratie nodig heeft zijn uw naam, adres en woonplaats, uw geboortedatum, m/v, uw emailadres, uw website (indien van toepassing), uw rekeningnummer en of u de incasso automatisch wil laten verlopen, het lidnummer van uw partner en de gegevens van de auto.

Herfsttintentourtocht 2022

De Herfsttintentourtocht wordt door Regio Oost georganiseerd op 23 oktober 2022. 
Vertrekpunt is dit jaar: Restaurant De Poppe, Holterweg 23, 7475 AT Markelo (direct aan de A1).

Op zondag 23 oktober staat de koffie/thee met iets lekkers klaar tussen 10 en 11 uur, vanaf 11 uur wordt er gestart en kunt u genieten van het mooie landschap.

Rond 17.00 uur wordt u weer terug verwacht bij restaurant De Poppe voor het traditionele stamppot buffet (drankjes hierbij zijn op eigen kosten).
De kosten zijn €18,00 per persoon.
De organisatie wil graag weten hoeveel aardappelen ze moeten geschillen, daarom graag opgeven voor 17 oktober.

Voor meer informatie en inschrijving zie agenda u dient voor inschrijving wel ingelogd te zijn.

Gezocht: secretaris landelijk bestuur

Het bestuur is met spoed op zoek naar een secretaris.
Bent u hier in geïnteresseerd dan kunt u zich melden bij het bestuur zodat na een korte kennismaking en enige inwerkvergaderingen de functie ingevuld kan worden. De voorkeur gaat uit naar iemand met wat ervaring op dit gebied.
De belangrijkste posten waarvoor de secretaris verantwoordelijk is zijn: de redactie en het verenigingsblad, het drukwerk, verslaglegging van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen, correspondentie, archivering, het VKV archief, VKV verzekeringen en alles wat verder bij een secretaris past of door hem of haar wordt opgepakt.
Een inschatting van de noodzakelijke tijdsinvestering is afhankelijk van de persoon maar bedraagt in de regel van 6 tot 10 uur per week gemiddeld met een hoogtepunt kort voor de ALV.
Voor nadere informatie of aanmelding kan contact worden opgenomen metéén van de bestuursleden, zie de contactadressen in het VKM of op de website. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur zal geïnteresseerden zo spoedig mogelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Namens het bestuur van de Volvo Klassieker Vereniging,
Paul Franse, voorzitter.

Social

  • Facebook
  • Flickr
  • YouTube

De VolvoKV is lid van

  • Fehac
  • KNAC
  • NCAD