Limburgtour 2023

Op 19 maart 2023 organiseert Regio Zuid de landelijke rit "De Limburgtour". 
Limburg is een smalle en langgerekte provincie, vandaar dat de Limburgtour rouleert tussen Noord Midden en Zuid Limburg. Dit jaar is Midden Limburg het decor van deze landelijke rit. Het startpunt is in Haelen.

Zoals u in Limburg mag verwachten starten we vanaf 10:00 uur met koffie en vlaai.
Rond 11.30 uur kunnen de eerste deelnemers vertrekken aan een mooie 110 km lange route door het midden Limburgse landschap.

U kunt zich inschrijven voor het totale programma, koffie met vlaai, de tourrit, rallyschildje, plus een buffet na afloop. 
Ook is er de mogelijkheid de rit te rijden zonder dat u deelneemt aan het buffet. De ontvangst met koffie en vlaai en een rallyschildje is dan wel inbegrepen.

Als rond 17:00 uur alle equipes binnen zijn wordt het buffet geopend. 
De drankjes die u nuttigt zijn voor eigen rekening !  Let op bij deze horeca gelegenheid kunt u alleen contant afrekenen.

Honden zijn toegestaan mits ze zich weten te gedragen / geen last veroorzaken voor de andere gasten.

U kunt zich inschrijven via de aanmeldknop in de agenda wel eerst even inloggen.

Vårfärd 2023

Op zondag 16 april wordt er door de gezamelijke Volvo verenigingen de Vårfärd georganiseerd. De Vårfärd (vrije vertaling: voorjaarsrit) is een rit die bedoeld is voor klassieke Volvo’s tot en met de V70 Classic, en waarbij dus meerdere Volvo Clubs welkom zijn.
Deze rit is een doorlopende rit; ze start altijd op de plek waar de vorige editie is geëindigd, in dit geval restaurant Schimmel in Woudenberg, en stopt op een locatie die van te voren niet bekend wordt gemaakt.

Het is een rit voor het hele gezin met diverse proeven / tussenstops (ook aan de kinderen is gedacht!), een fotomoment (foto’s meteen na afloop beschikbaar), en leuke prijzen voor de winnaars en sowieso voor alle kinderen.
De rit is ongeveer 80 – 100 kilometer.
Deelnemers worden welkom geheten met koffie/thee en iets lekkers, en zij ontvangen een rallyschildje en een routeboek.

U kunt inschrijven tot uiterlijk 14 maart. Dat doet u door in te loggen op de website en dan de agenda te openen. Bij 16 april vind u de Vårfärd en de aanmeldknop.

LET OP!: De ervaring leert dat we meer inschrijvingen krijgen dan de 100 equipes die we kunnen hanteren. In dat geval zullen we selecteren in de inschrijvingen volgens de volgende criteria:
-Bij voorkeur doen alle aangeschreven verenigingen met ten minste één equipe mee.
-Het heeft de voorkeur om een zo divers mogelijke groep Volvo’s te krijgen
-Daarna op volgorde van inschrijving
Mocht u buiten deze eventuele selectie vallen dan krijgt u daar vrij snel na 14 maart bericht van en komt u op de wachtlijst. Mocht u uiteindelijk niet mee kunnen rijden dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

Bijzondere algemene ledenvergadering

De bijzondere algemende ledenvergadering (BALV) gaat over de onderdelenshop (VKO).

Snertrit

Regio Oost organiseert op Zondag 12 Februari weer de bekende “Snertrit”.  

Tijdens deze editie komt u op de Veluwe, Doornspijkse- Oldenbroekse heide en een stukje rivierenland, dit is werkelijk een mooi stukje Nederland, de rit bestaat uit bossen, weilanden en kleine dorpjes met een oversteek over de Ijssel. 

De startlocatie van de “Snertrit” 2023 is: Herberg Nuwenspete in Nunspeet. 
Ontvangst vanaf 11,00 uur met koffie/thee en gebak. 
Start van de rit tussen 12,00 – 13,00 uur, aanvang snertbuffet tussen 17,30 - 17.45 uur. 

Zijn er dieetwensen neem dan even contact op, helaas worden er geen honden toegelaten in het restaurant. 
BELANGRIJK: Neem uw ledenpas mee voor de overtocht met het Veer. 

Aanmelden is deelnemen. ( Uitzonderingen daargelaten)

Het is niet verplicht deze rit te rijden in uw klassieker!

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u in de agenda, voor inschrijving eerst even inloggen.

Partnerlidmaatschap

Bent u de partner van een van onze leden? Heeft u zelf ook zo’n mooie klassieke Volvo of is deze van u samen? Bent u graag betrokken bij de vereniging maar gaat het u te ver om dan ook maar lid te worden? Wilt u op het forum ook eens onder uw eigen naam reageren of zelf onderdelen bestellen voor uw/jullie Volvo? Wilt u stemrecht op de ALV?

Er is nu de mogelijkheid voor partnerlidmaatschap! U kunt zich aanmelden voor dit lidmaatschap mits uw partner regulier lid is van de vereniging en u (mede) eigenaar bent van een Volvo van 25 jaar of ouder. Een partnerlid heeft dezelfde rechten als een regulier lid, echter ontvangt geen VKM omdat dat als het goed is al in de bus valt. De kosten voor het partnerlidmaatschap zijn €20,- per jaar. Als u een partnerlidmaatschap wil, of uw huidige lidmaatschap om wil zetten naar een partnerlidmaatschap, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat de ledenadministratie nodig heeft zijn uw naam, adres en woonplaats, uw geboortedatum, m/v, uw emailadres, uw website (indien van toepassing), uw rekeningnummer en of u de incasso automatisch wil laten verlopen, het lidnummer van uw partner en de gegevens van de auto.

Social

  • Facebook
  • Flickr
  • YouTube

De VolvoKV is lid van

  • Fehac
  • KNAC
  • NCAD