InterClassics Maastricht

Ook deze editie zal de Volvo Klassieker Vereniging aanwezig zijn op InterClassics in Maastricht. Deze vindt dit jaar plaats van donderdag 8 september tot zondag 11 september. 
Komt u gezellig langs? 
Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link

Taxatie

 Alle leden van de Volvo Klassieker Verenging kunnen hun klassieke Volvo laten taxeren. Deze taxaties zijn niet alleen van belang voor de casco-verzekering maar ook om sterker te staan bij claims als gevolg van schade, veroorzaakt door derden aan uw geliefde klassieker. Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij hebben deze rapporten een geldigheid van 2 of 3 jaar. De taxatierapporten voldoen aan de eisen van de FEHAC, de landelijke koepelorganisatie van oldtimerverenigingen, en worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen die oldtimers verzekeren.
Een clubtaxatie kost 20 euro, na afloop van de taxatie ontvangt u een waardebon van 20 euro, die verzilverd kan worden in het VKO. Maak een afspraak maken bij een van de leden van de Technische Commissie. Een lijst van deze leden vindt u op deze website: leden Technische Commissie

Gezocht: secretaris landelijk bestuur

Het bestuur is met spoed op zoek naar een secretaris.
Bent u hier in geïnteresseerd dan kunt u zich melden bij het bestuur zodat na een korte kennismaking en enige inwerkvergaderingen de functie ingevuld kan worden. De voorkeur gaat uit naar iemand met wat ervaring op dit gebied.
De belangrijkste posten waarvoor de secretaris verantwoordelijk is zijn: de redactie en het verenigingsblad, het drukwerk, verslaglegging van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen, correspondentie, archivering, het VKV archief, VKV verzekeringen en alles wat verder bij een secretaris past of door hem of haar wordt opgepakt.
Een inschatting van de noodzakelijke tijdsinvestering is afhankelijk van de persoon maar bedraagt in de regel van 6 tot 10 uur per week gemiddeld met een hoogtepunt kort voor de ALV.
Voor nadere informatie of aanmelding kan contact worden opgenomen metéén van de bestuursleden, zie de contactadressen in het VKM of op de website. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur zal geïnteresseerden zo spoedig mogelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Namens het bestuur van de Volvo Klassieker Vereniging,
Paul Franse, voorzitter.

Algemene ledenvergadering 2022

De voorlopige agenda van het ALV op 15 mei is bekend. Wist u dat er ook een mogelijkheid is om vergadering online te volgen. Ook kunt u iemand  machtigen om te stemmen.

Verlate Snertrit (zonder snert)

Op de datum dat de Snertrit eigenlijk was gepland waren er nog teveel corona maatregelen om een mooie rit te organiseren. Op dit moment is het voorjaar in alle hevigheid losgebarsten en organiseert Regio Oost op zondag 1 mei een mooie landelijke rit.

Social

  • Facebook
  • Flickr
  • YouTube

De VolvoKV is lid van

  • Fehac
  • KNAC
  • NCAD