InterClassics Maastricht 2023

Ook deze editie zal de Volvo Klassieker Vereniging aanwezig zijn op InterClassics in Maastricht. Deze vindt dit jaar plaats van donderdag 12 januari tot zondag 15 januari.
Komt u gezellig langs?
Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link

Nieuwjaarsreceptie 2023

Het bestuur nodigt u graag uit op zondag 8 januari voor de nieuwjaarsreceptie bij Fort Sabina in Heijningen. De receptie is weer een goed moment om samen het nieuwe jaar in te luiden, onder het genot van een hapje en een drankje starten we met een nieuw verenigingsjaar.

Regio Zuid-West zal een presentatie geven over het landelijk kampeerweekend wat tijdens het Hemelvaartweekend plaats zal vinden.

Vanaf 14.30 bent u van harte welkom, het programma ziet er als volgt uit:
U wordt ontvangen met koffie/ thee en iets lekkers
Toespraak van de voorzitter
Presentatie Regio Zuid-West, Landelijk kampeerweekend
Verloting cadeaubonnen landelijke ritten
17:00 uur einde receptie.
Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid om vooraf op eigen gelegenheid een ommetje te maken op het fort van ongeveer 2 kilometer. Meer informatie vindt u via deze link

Adres:
Fortweg 1
4794 SC Heijningen

Wij hopen u te mogen begroeten op 8 januari,
Bestuur Volvo Klassieker Vereniging.

Partnerlidmaatschap

Bent u de partner van een van onze leden? Heeft u zelf ook zo’n mooie klassieke Volvo of is deze van u samen? Bent u graag betrokken bij de vereniging maar gaat het u te ver om dan ook maar lid te worden? Wilt u op het forum ook eens onder uw eigen naam reageren of zelf onderdelen bestellen voor uw/jullie Volvo? Wilt u stemrecht op de ALV?

Er is nu de mogelijkheid voor partnerlidmaatschap! U kunt zich aanmelden voor dit lidmaatschap mits uw partner regulier lid is van de vereniging en u (mede) eigenaar bent van een Volvo van 25 jaar of ouder. Een partnerlid heeft dezelfde rechten als een regulier lid, echter ontvangt geen VKM omdat dat als het goed is al in de bus valt. De kosten voor het partnerlidmaatschap zijn €20,- per jaar. Als u een partnerlidmaatschap wil, of uw huidige lidmaatschap om wil zetten naar een partnerlidmaatschap, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat de ledenadministratie nodig heeft zijn uw naam, adres en woonplaats, uw geboortedatum, m/v, uw emailadres, uw website (indien van toepassing), uw rekeningnummer en of u de incasso automatisch wil laten verlopen, het lidnummer van uw partner en de gegevens van de auto.

Gezocht: secretaris landelijk bestuur

Het bestuur is met spoed op zoek naar een secretaris.
Bent u hier in geïnteresseerd dan kunt u zich melden bij het bestuur zodat na een korte kennismaking en enige inwerkvergaderingen de functie ingevuld kan worden. De voorkeur gaat uit naar iemand met wat ervaring op dit gebied.
De belangrijkste posten waarvoor de secretaris verantwoordelijk is zijn: de redactie en het verenigingsblad, het drukwerk, verslaglegging van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen, correspondentie, archivering, het VKV archief, VKV verzekeringen en alles wat verder bij een secretaris past of door hem of haar wordt opgepakt.
Een inschatting van de noodzakelijke tijdsinvestering is afhankelijk van de persoon maar bedraagt in de regel van 6 tot 10 uur per week gemiddeld met een hoogtepunt kort voor de ALV.
Voor nadere informatie of aanmelding kan contact worden opgenomen metéén van de bestuursleden, zie de contactadressen in het VKM of op de website. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur zal geïnteresseerden zo spoedig mogelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Namens het bestuur van de Volvo Klassieker Vereniging,
Paul Franse, voorzitter.

Social

  • Facebook
  • Flickr
  • YouTube

De VolvoKV is lid van

  • Fehac
  • KNAC
  • NCAD