Openingstijden VKO

In de Volvo Klassieker Onderdelenshop in Elshout worden de RIVM richtlijnen stipt gevolgd.

Aangezien maar een heel klein deel van de shop toegankelijk is voor publiek is er voor gekozen om bezoek alleen toe te laten na een telefonische afspraak.

Lees meer....

Het VKO team.

Webshop instructie

U kunt als lid van de vereniging onderdelen bestellen via de webshop.
De onderdelen worden, indien voorradig, binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.!

Raadpleeg het onderdeelboek dat bij uw auto hoort, voor het betreffende onderdeelnummer. De onderdeelboeken kunt u als pdf-document downloaden op deze site onder de knop 'Documentatie'.
Bij twijfel over het goede onderdeelnummer kunt u hulp zoeken bij een TC-lid, zie de adressen onder de knop 'Vereniging / Technische Commissie' op deze site. Voor korte vragen kunt u natuurlijk ook even bellen naar de Onderdelenshop.
De prijzen zijn inclusief BTW maar zonder verzendkosten.

Hoe gaat het bestellen via de webshop in zijn werk? Stap voor stap de uitleg:

Product zoeken:
Gebruik daarvoor het het onderdeelnummer en vul dit in en klik op 'zoeken'. U moet tenminste 3 cijfers invullen maar liefst het volledige nummer. U kunt ook op naam van het onderdeel zoeken maar dat is vaak minder nauwkeurig. Wilt u bv een dorpelplaat voor de 140, zoek dan op 'dorpel 140' (vergeet de spatie niet). Indien te leveren, verschijnt het gezochte product in het beeld. 
Heeft u geen onderdeelnummer dan kunt u gebruik maken van de categorieen. U begint met het type auto en daalt vervolgens af via de getoonde groepen.

Onderdeel in uw mandje:
Het gezochte product kunt u nu aan uw mandje toevoegen. U kunt meerdere onderdelen zoeken en toevoegen aan uw mandje. U ziet links op het scherm het aantal te bestellen producten onder uw mandje. Pas op: soms staat bij een product: (zie: en dan een ander nummer). In dat geval is het product vervangen door product met het andere artikelnummer. Dan moet u kiezen voor alternatief en hieruit kiezen. Het oorspronkelijke artikel (met de daarbij vermelde prijs) is dan niet meer te verkrijgen en is bestellen dus zinloos!

Uw bestelling plaatsen:
Klik uw mandje aan en u ziet een overzicht van de door u gezochte artikelen met de daarbij behorende prijzen en het totaal bedrag. U kunt dan alles nog aanpassen, wijzigen of verwijderen. Boven uw bestelling staan het factuur- en afleveradres.

Afleveradres:
Controleer of u adresgegevens volledig zijn. Vermeldt u ook het telefoonnummer en e-mail adres waarop u eventueel bereikbaar bent. Tevens is het mogelijk om een afwijkend bezorgadres op te geven.
Is alles juist, klik dan tenslotte op 'Bestelling plaatsen'

Opdrachtbevestiging:
U krijgt automatisch een opdrachtbevestiging van de opdracht in uw mailbox. Ontvangt u geen opdrachtbevestiging, neem dan contact met ons op.

Aflevering en betaling:
De onderdelen worden binnen enkele werkdagen naar u verzonden. De rekening is bijgevoegd. Er worden gereduceerde verzendkosten in rekening gebracht voor een vast tarief van €4,50. Dit aangepaste gereduceerde tarief geldt tijdelijk tot wederopzegging. U wordt geacht de rekening binnen 14 dagen te betalen. De betalingsgegevens zijn vermeld op de rekening.