Webshop instructie

U kunt als lid van de vereniging onderdelen bestellen via de webshop.
De onderdelen worden, indien voorradig, binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.!

Raadpleeg het onderdeelboek dat bij uw auto hoort, voor het betreffende onderdeelnummer. De onderdeelboeken kunt u als pdf-document downloaden op deze site onder de knop 'Documentatie'.
Bij twijfel over het goede onderdeelnummer kunt u hulp zoeken bij een TC-lid, zie de adressen onder de knop 'Vereniging / Technische Commissie' op deze site. Voor korte vragen kunt u natuurlijk ook even bellen naar de Onderdelenshop.
De prijzen zijn inclusief BTW maar zonder verzendkosten.

Hoe gaat het bestellen via de webshop in zijn werk? Stap voor stap de uitleg:

Product zoeken:
Gebruik daarvoor het het onderdeelnummer en vul dit in en klik op 'zoeken'. U moet tenminste 3 cijfers invullen maar liefst het volledige nummer. U kunt ook op naam van het onderdeel zoeken maar dat is vaak minder nauwkeurig. Wilt u bv een dorpelplaat voor de 140, zoek dan op 'dorpel 140' (vergeet de spatie niet). Indien te leveren, verschijnt het gezochte product in het beeld. 
Heeft u geen onderdeelnummer dan kunt u gebruik maken van de categorieen. U begint met het type auto en daalt vervolgens af via de getoonde groepen.

Onderdeel in uw mandje:
Het gezochte product kunt u nu aan uw mandje toevoegen. U kunt meerdere onderdelen zoeken en toevoegen aan uw mandje. U ziet links op het scherm het aantal te bestellen producten onder uw mandje. Pas op: soms staat bij een product: (zie: en dan een ander nummer). In dat geval is het product vervangen door product met het andere artikelnummer. Dan moet u kiezen voor alternatief en hieruit kiezen. Het oorspronkelijke artikel (met de daarbij vermelde prijs) is dan niet meer te verkrijgen en is bestellen dus zinloos!

Uw bestelling plaatsen:
Klik uw mandje aan en u ziet een overzicht van de door u gezochte artikelen met de daarbij behorende prijzen en het totaal bedrag. U kunt dan alles nog aanpassen, wijzigen of verwijderen. Boven uw bestelling staan het factuur- en afleveradres.

Afleveradres:
Controleer of u adresgegevens volledig zijn. Vermeldt u ook het telefoonnummer en e-mail adres waarop u eventueel bereikbaar bent. Tevens is het mogelijk om een afwijkend bezorgadres op te geven.
Is alles juist, klik dan tenslotte op 'Bestelling plaatsen'

Opdrachtbevestiging:
U krijgt automatisch een opdrachtbevestiging van de opdracht in uw mailbox. Ontvangt u geen opdrachtbevestiging, neem dan contact met ons op.

Aflevering en betaling:
De onderdelen worden binnen enkele werkdagen naar u verzonden. De rekening is bijgevoegd. Er worden verzendkosten in rekening gebracht. Deze kunt u vinden in het besteloverzicht bij het totaal bedrag. U wordt geacht de rekening binnen 14 dagen te betalen op IBAN: NL92 RABO 0112 60 59 90 t.n.v. Volvo Klassieker Onderdelenshop. De betalingsgegevens zijn vermeld op de rekening.

Retourzendingen:

De kosten voor een retour zending zijn op kosten van het lid. Denk hierbij aan het terugsturen van ruilonderdelen.