Landelijk kampeerweekend 2024


Vanaf woensdagavond 8 mei t/m zondagmiddag 12 mei zijn jullie allemaal weer van harte welkom op het landelijk Volvo kampeerweekend, ditmaal bij regio Noord-West. 
Het is ook deze keer weer gelukt een fraaie locatie te vinden in West-Friesland op camping De Boerenzwaluw, Vennikerweg 3, voorheen Provincialeweg, 1736 ET  Zijdewind.

Camping de Boerenzwaluw indruk

De feesttent is elke dag vanaf 08.30 uur open voor gratis ontbijt (in de verwarmde tent te nuttigen). Donderdagavond muzikale entertainment door de vermaarde zanger Dick Raat.  Zaterdagavond speelt er als vanouds een live band. Er kan gedanst worden op de muziek van De Cassetteband.
Mochten jullie teveel dansen en te weinig consumeren…...overgebleven munten worden terugbetaald! 

De prijzen proberen wij wederom laag te houden en de glazen vol! Uiteraard is er ook aanbod van alcoholvrije drankjes. Koffie, thee en limonade gratis, maar wel een eigen mok of beker meenemen!
 
Er komt op de vrijdag een toerrit door het prachtige West-Friese landschap, een regio met veel bijzondere attracties. Wij zoeken voor ondersteuning bij het ontbijt, de bardiensten en EHBO etc. nog vrijwilligers. Aanmelden bij onze contactpersoon, zie knop Contact in linker menubalk.

LET OP: om te kunnen inschrijven dient u ingelogd te zijn. Zoniet dan kunt u inloggen via de link LOGIN rechtsboven in de menubalk.
 
De inschrijving dient uiterlijk vóór 1 mei gedaan te worden, ook de betaling moet voor deze datum binnen zijn (via IDeal of Bancontact). Want vol = vol!