Technische avond Dries Bakkenes

Op woensdag 15 november togen wij van Regio Oost, naar Barneveld om daar eindelijk eens de nieuwe ruimte van Dries te gaan bekijken. Toen we daar aankwamen waren de eerste enthousiastelingen al gearriveerd. Aangezien we op deze avond geen onderwerp hadden kunnen vinden moesten we iets improviseren, en daar zijn we nogal goed in dus nu moest het ook lukken. Dat we geen onderwerp hadden kwam door allerlei samenloop van omstandigheden, we wilde een avond over gaskoppen houden, er was een Volvo lid wat dit graag wilde doen, maar we kregen hem niet meer te pakken. Over taxaties / APK en elke keer kwam er weer wat tussen. Dus op de avond zelf hadden we nog niets.

 

Maar toen iedereen gearriveerd was en door ons verwelkomd, vroeg ik wie er een vraag had of een probleem dat hij in de groep wilde gooien Al snel kwam de eerste vraag over een tik in de versnellingsbak, dus de wagen met de tik stond al snel op de brug zodat iedereen kon zien waar het over ging. Onder de Amazon was al snel geen plek meer vrij en er werd een geanimeerd gesprek onder de Volvo gevoerd, waar we heerlijk mee verder gingen toen Pieter zijn rally Volvo op de brug zetten. Pieter gaf hierbij de nodige uitleg over de aanpassingen die er nodig zijn voor een rally wagen. Tijdens de verhalen werd er ook druk rond gekeken in de, ik mag het woord schuur niet gebruiken, onderkomen van Dries. Verschillende onderdelen werden toen nog gevonden en wisselde van eigenaar. Eigenlijk is een avond zonder verplichtingen ook wel eens leuk en onderling wordt er toch nog veel kennis opgedaan. Het eind van de avond kwam zoals gewoonlijk weer veel te snel. En nadat er diversen adressen waren uitgewisseld ging iedereen weer huiswaarts met zover wij hebben kunnen horen een goed gevoel. Het is echt iets wat we nog eens moeten doen.

Er kwam nog een aardig zoekplaatje op de brug, zie links. Wie weet waar dit voor dient?
(Als je er iets over kunt en wilt zeggen gebruik dan ons Gastenboek)


We zien jullie graag op onze volgende technische avond of sleuteldag. De volgende keer gaan we eens een versnellingsbak uit elkaar halen.

 

Bedankt Dries voor je gastvrijheid namens Regio Oost