Sleuteldag Garage Scholten te Ede

Op 27 maart vond een sleuteldag plaats in de nieuwe garage van Scholten aan de Neonstraat 19 in Ede. Een ruim opgezet pand waar de Volvo's goed tot hun recht komen. Hierbij hoort een schone werkplaats, die goed is voorzien. Al met al een mooi pand wat zeker een bezoek waard is.

Gerrit Marcus was vandaag aanwezig om een aantal taxaties te doen en verder om ons van raad te voorzien op alle vragen waar wij geen antwoord op hadden.

Al ruim voor 10.00 uur waren de eerste sleutelaars aanwezig. We hadden nog net tijd om de V44-banner op te hangen toen de eerste vragen al kwamen. De eerste carburateur lag dus zo los op de parkeerplaats en Rob kon aan de weetgierige sleutelaars vertellen waar ze op moesten letten. Nu hebben ze geen angst meer om dit deel van de auto los te halen.

Binnen waren de bruggen dan ook in een mum van tijd allemaal bezet en ook buiten op het parkeerterrein werden er driftig onderdelen vernieuwd. Van het regiogereedschap werd ook veel gebruik gemaakt. Zoals altijd op dit soort dagen kreeg iedereen raad als hij erom vroeg. En dus kwamen we zelf niet zo aan sleutelen toe, maar het geeft veel voldoening om anderen te helpen.

We hadden een leuke dag op deze nieuwe locatie en we hopen dat iedereen aan zijn of haar trekken is gekomen. De volgende keer willen we de sleuteldag in Eerbeek gaan houden.

René Ruiter