Sleuteldag bij Garage Scholten in Ede

Het was een mooie dag, het leek er dan ook op dat de meeste mensen liever buiten bleven dan naar binnen kwamen. Op zich maakt dat natuurlijk niet uit ook dit soort dagen lenen zich er voor om wetens waardigheden uit te wisselen met mede Volvo liefhebbers. Hoewel als we de gelegenheid hebben om gebruikt te maken van de bruggen we deze gelegenheid ook moeten aanpakken. Een kleine reparatie even wat onderhoud of een inspectie van de onderzijde is natuurlijk nooit weg. Het is wel zo dat als je wagen omhoog gaat er direct een aantal hoofden omlaag gaan om onder de brug en jouw auto te komen. Dit overkwam ook een nieuw lid die dit fenomeen nog niet kende, hoewel ik hem van tevoren gewaarschuwd had. Je krijgt direct opmerkingen en goede adviezen over je onderzijde. Gelukkig was dit ook iemand die dit wel kon waarderen. Je wordt ook gewezen op dingen die je zelf over het hoofd hebt gezien. Als je uit alle adviezen de belangrijkste dingen voor je zelf haalt, dan maak je er goed gebruik van. Gelukkig kunnen we allemaal wel wat hebben en gaat het gepaard met een lach en is het nooit hatend bedoeld. Zo hoorde hij dat zijn bumper maar op 1 bout vast zat, dat was de reden waarom de bumper zo raar hing. Je ziet we proberen elkaar altijd te helpen, zo gaat het gelukkig bij ons in de club. Er is altijd wel iemand die jouw probleem kent en er een oplossing voor heeft.

Tijdens de sleuteldag werden we vandaag geassisteerd door Gerrit Marcus met zijn technische kennis. Het is altijd makkelijk om er een TC lid bij te hebben. Een paar taxaties een hoop adviezen, en zo werd iedereen geholpen.

Het is ook altijd fijn dat we gebruik mogen maken van de garage van de fa. Scholten zodat we onze hobby kunnen blijven uitvoeren.

Al met al een fijne dag, waar vooral veel gepraat werd en deze keer wat minder gesleuteld.

René Ruiter