Lid worden

  •  Wat is het Jongerenregister?

Het Jongerenregister is onderdeel van de Volvo Klassieker Vereniging (VKV). Ben je onder de 35 jaar en heb je een Volvo van minstens 25 jaar oud? Dan mag je lid worden van het Jongerenregister.

  •  Wat heeft het Jongerenregister mij te bieden?

Wat is er nu leuker dan je passie te delen met leeftijdsgenoten? Het jongerenregister heeft een interactieve besloten Facebook groep waar dagelijks allerlei leuke verhalen op geplaatst worden. Heb je een technische vraag? Binnen 10 minuten is er altijd wel iemand die je probeert te helpen. Daarnaast organiseert het Jongerenregister jaarlijks diverse activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld sleuteldagen, toertochten en BBQ's.

  • Wat kost het?

Helemaal niets! Althans, aangezien we onderdeel zijn van de VKV willen wij wel graag dat je ook lid wordt van de vereniging. Alle informatie over het lidmaatschap vind je op deze website onder het tabje Vereniging > 'Lid worden'
Ben je nog geen lid van de Vereniging? Geen probleem, het bestuur hanteert de regel dat je eenmalig zonder lidmaatschap aan onze activiteiten mag meedoen. Zo kan je toch een kijkje nemen wie wij allemaal zijn, zonder direct aan een lidmaatschap vast te zitten.

Aanmelden doe je door middel van het inschrijfformulier in te vullen. Deze vind je hier

Vragen? Stuur ze naar jongerenregister[apenstaartje]volvokv.nl

Tot snel!

Het bestuur Jongerenregister
Volvo Klassieker Vereniging