GEZOCHT: materiaal voor boek over Volvo in Nederland

  • Rob Passchier (GAST)
  • Rob Passchier (GAST)'s Profielfoto
  • aanwezig
  • Gebruiker is geblokkeerd
  • Gebruiker is geblokkeerd
Lees meer
28-05-2011 12:33 #103267 door Rob Passchier (GAST)
GEZOCHT: materiaal voor boek over Volvo in Nederland is gemaakt door Rob Passchier (GAST)
Voor een te schrijven boek over de 'geschiedenis' van Volvo in Nederland - tot en met, pakweg, de 850 - zoeken uitgeverij ASN te Wormerveer en ik materiaal.

Te denken valt aan technisch en promotiemateriaal van voormalige dealers, de importeur, reparateurs, de Nederlandse Volvo-fabriek. Maar ook, bijvoorbeeld, foto's van Volvo's in vroeger tijden, Volvo in de vaderlandse autosport, Volvo-sleutelaars, prominente Volvo-rijders, bijzondere Volvo's, Volvo-verzamelingen, Volvo's op vakantie en Volvo's in bijzondere omstandigheden.

Ook anekdotes en sterke of anderszins bijzondere verhalen over bovenstaande zaken zijn zeer welkom.

Als u denkt interessant materiaal (of natuurlijk een interessante Volvo) te hebben en u het leuk zou vinden om dit in deze uitgave terug te zien, neem dan contact op met uitgeverij ASN (Frank Masker en Paula van den Berg, info@asnbooks.nl , 075-6403541) of met mij ( rob@geestschrijver.nl ).

Uiteraard blijft het materiaal uw eigendom en worden de verzendkosten, indien van toepassing, vergoed. Als uw materiaal wordt gebruikt, dan ontvangt u een gratis exemplaar van deze unieke uitgave, die, als alles volgens plan verloopt, in het najaar van 2012 verschijnt.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.