Tulpenrallye 2011

Lees meer
27-04-2011 02:36 #102468 door Rob Baeten
Tulpenrallye 2011 is gemaakt door Rob Baeten
Zaterdag 7 mei 2011 is de laatste dag van de tulpenrallye, de route is van Dinant naar Noordwijk. Is er iemand die weet wat de vertrek tijd is uit Dinant of bekent is met de route voor de Classiekers en mogelijke tijden langs de route zodat we ergens een mooi plekje kunnen uitzoeken.

Groeten, Rob

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Peter Leenders (GAST)
  • aanwezig
  • Gebruiker is geblokkeerd
  • Gebruiker is geblokkeerd
Lees meer
28-04-2011 21:06 #102514 door Peter Leenders (GAST)
Beantwoord door Peter Leenders (GAST) in topic Tulpenrallye 2011
De route is bij de deelnemers zelf ook nog niet bekend.
Zij krijgen de route pas zaterdagochtend bij de start uitgereikt.
De eerste deelnemer start zaterdag om 07:31 uur.
De eerste deelnemer die finished verwacht men zo rond 14:30 uur. Voordat men daadwerkelijk finished is er ook nog een Sprint op de boulevard van Noordwijk.

De TulpenrallyeSprint op de Boulevard in Noordwijk op zaterdag 7 mei is ook dit jaar de laatste opdracht voor de deelnemers in de Tulpenrallye. Vergeet niet familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken.

TulpenrallyeSprint

In 2010 is voor het eerst de afsluitende sprint op de Koningin Wilhelmina Boulevard georganiseerd. De finish van de Tulpenrallye trekt jaarlijks zo veel belangstellende bezoekers; het idee om voor deze liefhebbers een spectaculaire sprint te organiseren op de Noordwijkse boulevard is succesvol gebleken. Samen met de Gemeente Noordwijk is daarom besloten om dit evenement een vast plekje op de evenementenkalender te geven.

Tijdens de Tulpenrallye Sprint rijden alle equipes over een traject van 2 x 125 meter een sprint. Halverwege en aan het einde wordt à cheval gefinisht. Dat levert spectaculaire momenten op voor het publiek, dat enthousiast reageerde op het programma nu de deelnemers niet meer direct achter de hekken van Grand Hotel Huis ter Duin verdwijnen. De sprint telt niet mee in het eindklassement, maar heeft een apart klassement. De uitslag wordt gebaseerd op het vermogen van de deelnemende auto's.

Rij nooit harder, dan je beschermengel vliegen kan.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
06-05-2011 22:01 #102659 door Rob Baeten
Beantwoord door Rob Baeten in topic Tulpenrallye 2011
Afgelopen zaterdag zijn we via Parijs naar Fontainebleau gereden voor een weekje klimmen in de rotsen van Bleau. De reis werd een klein feestje omdat we een deel van de Nederlandse equipe tegen kwamen een kleine 200 km voor Parijs. T’begon met Porch waar we even achter aan hebben gereden maar heb hem laten gaan toen we de 140 km/u voorbij gingen..wat een vermogen. Enkele kilometers verder een schitterende Amazon (Bj 1960 denk ik) en niet veel verder twee Alfa’s een Healey en voorop een super Katterug, blauw met heel veel licht op de voor bumper. Mocht iemand zich dus afvragen wie die toeterende bruine XC70 was….dat waren wij dus. Heb dan toch nog wat van de rallye actie kunnen zien, heel veel succes morgen met de laatste dag.

Groeten, Rob

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.