× Klik hier om naar de evenementen pagina te gaan.

Volvodrive treffen zondag 25 juni 2023

Lees meer
10-03-2023 09:44 #1042520 door Mark Smeets
Volvodrive treffen zondag 25 juni 2023 is gemaakt door Mark Smeets
VOLVODRIVE TREFFEN 2023 OP ROOD
Uit bovenstaande koptekst zou je misschien kunnen afleiden dat we een rode streep hebben gehaald door het Volvodrive Treffen 2023, maar niets is minder waar.
Op zondag 25 juni organiseren we opnieuw het grootste Volvo-spektakel van Europa op het evenemententerrein van Aquabest (bij Eindhoven) met deelnemers uit binnen- en buitenland.
Elk type Volvo heten we uiteraard van harte welkom, ongeacht de leeftijd. Beschik jij echter over een mooi vuurrood exemplaar dat gezien mag worden dan nodigen we je uit om je auto te presenteren op het Volvo-plein, dat in het teken zal staan van dit vurig kleurtje! Dat mag een klassieker zijn, een youngtimer, een gepimpt exemplaar of een recent type.
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef de gegevens van je auto door, een fotootje, je volledige naam en telefoonnummer. Wij nemen daarna contact met je op.

Binnenkort kun je je aanmelden via www.volvodrivemagazine.nl , waar je je ticket(s) bestelt onder het kopje ‘Volvodrive Treffen’. De toegang bedraagt: € 7,50 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Een geweldig dagje uit voor het hele gezin met Volvo’s, Volvo’s en nog eens Volvo’s!​​

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Mark Smeets