× Klik hier om naar de evenementen pagina te gaan.

Varfard zondag 16 april 2023 Woudenberg

Lees meer
10-03-2023 09:26 #1042519 door Mark Smeets
Varfard zondag 16 april 2023 Woudenberg is gemaakt door Mark Smeets
Dé voorjaars-puzzelrit met een ervaren Volvo voor het hele gezin
De komende lente wordt de enige echte VÅRFÄRD rit. In samenwerking met de Volvo Klassieker Vereniging, de 700 vereniging en het 240-260 register is wederom een fantastische rit met dito opdrachten voor u voorbereid. Extra speciaal, onze eigen André Minet heeft mee geholpen de rit te organiseren. Wie André kent, weet dat dit een rit vol verrassingen betekend.

Er kunnen maximaal 100 auto's meedoen. Dit aantal is reeds behaald. MAAR men wil een goede afspiegeling van alle Volvomodellen en clubs.
Op dit moment ben ikzelf de enige 300 die deelneemt. Dus als je je via mij nog inschrijft (Voor 14 maart!) dan is de kans heel groot dat je nog kunt deelnemen ;-)

tekst van de VKV:

De Varfard (vrije vertaling: voorjaarsrit) is een rit die bedoeld is voor klassieke Volvo’s tot en met de V70 Classic, en waarbij dus meerdere Volvo Clubs welkom zijn.
Deze rit is een doorlopende rit; ze start altijd op de plek waar de vorige editie is geëindigd, in dit geval restaurant Schimmel in Woudenberg, en stopt op een locatie die van te voren niet bekend wordt gemaakt.

Het is een rit voor het hele gezin met diverse proeven / tussenstops (ook aan de kinderen is gedacht!), een fotomoment (foto’s meteen na afloop beschikbaar), en leuke prijzen voor de winnaars en sowieso voor alle kinderen.
De rit is ongeveer 80 – 100 kilometer.
Deelnemers worden welkom geheten met koffie/thee en iets lekkers, en zij ontvangen een rallyschildje en een routeboek.
Dat gaan we doen op zondag 16 april 2023 vanuit:

Restaurant Schimmel 1885
Stationsweg Oost 243
Woudenberg.

Er is geen eten vanuit de rit georganiseerd, maar op de eindlocatie is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te eten.​Inschrijving
Het inschrijfgeld is €15,- per auto (inclusief 2 inzittenden). U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto van u onderweg met uw Volvo en een prijs als u de rit en de opdrachten als (één van) de beste(n) heeft vervuld.

Stuur je inschrijving naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
vermeldt hierbij de volgende gegevens:
- Naam
- lidnummer 300 club
- aantal personen (kinderen jonger dan 12 apart vermelden)
- type auto
- kenteken
- mobiel nummer

Je ontvangt van mij een mail terug met betaalinstructies.

Om organisatorische redenen stopt de inschrijving voor deze rit bij 100 auto’s. Daarom is inschrijving vooraf verplicht. U schrijft zich uiterlijk 13 maart in via uw eigen club/vereniging. Echter, door de verwachte hoge opkomst is deelname aan deze rit nog geen garantie. U krijgt hier rond 30 maart 2020 een bevestiging van per mail. In de regel geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Deze keer is de route voor iedereen eenvoudig te volgen met een gewone routebeschrijving.
De Vårfärd staat erom bekend dat ook de kinderen niets te kort komen. Kinderen tot 12 jaar oud kunnen ook leuke prijzen winnen!

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 16 april 2023!​

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
14-03-2023 16:52 #1042531 door Mark Smeets
Beantwoord door Mark Smeets in topic Varfard zondag 16 april 2023 Woudenberg
Hebben zich hier nog leden voor opgegeven of ben ik wederom de enige 300 serie? :rolleyes:

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Mark Smeets