× Klik hier om naar de evenementen pagina te gaan.

Algemene Leden Vergadering 7 maart 2021 digitaal

Lees meer
21-02-2021 10:42 #635465 door Mark Smeets
Als het goed is, heeft iedereen via mail vrijdag de uitnodiging ontvangen.
Hieronder nogmaals de tekst, zoals in de mail en op de website gepubliceerd.
volvo300club.nl/events/algemene-leden-vergadering-2/

Algemene Leden Vergadering
Datum: 07-03-2019
Locatie: digitaal!

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Het afgelopen jaar hebben we elkaar vanwege de coronacrisis jammer genoeg nauwelijks kunnen ontmoeten. Op 7 maart 2021 staat onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering weer in de agenda’s. Vanwege de coronamaatregelen ontkomen ook wij niet aan een ALV in aangepaste vorm. We hebben ervoor gekozen om een digitale ALV te organiseren, waarin we over de noodzakelijke dingen met elkaar tot besluiten willen komen. De component ‘gezelligheid’ – die toch elk jaar een belangrijke rol speelt voorafgaand, tijdens en na de ALV – halen we dan later dit jaar wel in zodra dat weer kan.

Hoe gaan we het doen?

Digitaal vergaderen vraagt om een strakke voorbereiding en heldere instructies aan iedereen die deelneemt. Zo houden we de vergadering overzichtelijk. Daarom vragen we u om uzelf vroegtijdig aan te melden en sturen we ruimschoots voorafgaand aan 7 maart de vergaderstukken toe. Als er vragen zijn over de toegestuurde vergaderstukken, kunnen die schriftelijk worden gesteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beantwoording van de vragen volgt dan tijdens de ALV. Tijdens de ALV is er geen gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wat zijn de noodzakelijke agendapunten?

De onderwerpen waar een besluit van de ALV voor nodig is, zijn de decharge voor het gevoerde financiële beleid van het afgelopen jaar en de begroting van 2021. Er zijn dit jaar geen aflopende bestuurstermijnen. Daarmee is de agenda kort en overzichtelijk.

En nu concreet?

De digitale ALV vindt plaats op zondag 7 maart 2021 van 11:00 tot 12:00 uur via Microsoft Teams. Als u wilt deelnemen aan de ALV is het verzoek om uw aanmelding te doen op uiterlijk 27 februari. Op 28 februari ontvangt u dan de vergaderstukken en een link + instructie om aan de digitale ALV deel te nemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Vriendelijke groeten,

Stefan Ruizendaal
Secretaris Volvo 300 Club

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • V300 register
  • Offline
  • Gebruiker is geblokkeerd
  • Gebruiker is geblokkeerd
Lees meer
22-02-2021 17:50 #988832 door V300 register
Beantwoord door V300 register in topic Algemene Leden Vergadering 7 maart 2021 digitaal
Ik weet niet hoe de andere leden erover denken maar ik heb weinig behoefte om alleen maar te praten over het financiële beleid. Mijn voorstel is om alle leden het financiële overzicht toe te sturen. Wie wil reageren doet dat van te voren. Komen er geen reacties dan is het financiële beleid van het afgelopen jaar goedgekeurd. Dan kunnen we het tijdens het digitale overleg hebben over zaken die er echt toe doen zoals bijvoorbeeld de toekomst van de club en de evenementenkalender.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
24-02-2021 21:38 #988847 door Kevin Kloosterman
Beantwoord door Kevin Kloosterman in topic Algemene Leden Vergadering 7 maart 2021 digitaal
Snap het, maar voor de regelgeving moet een aantal zaken verplicht worden gevoerd voor de ledenvergadering. Met een grote groep online gaan discussiëren is wat lastig kan ik uit ervaring vertellen ;)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
25-02-2021 11:05 #988850 door Mark Smeets
Beantwoord door Mark Smeets in topic Algemene Leden Vergadering 7 maart 2021 digitaal

Kevin;259130 schreef : Snap het, maar voor de regelgeving moet een aantal zaken verplicht worden gevoerd voor de ledenvergadering. Met een grote groep online gaan discussiëren is wat lastig kan ik uit ervaring vertellen ;)


Spijker op zijn kop Kevin!

We moeten inderdaad het financiële stuk 'aftikken'.

De rest is inderdaad gezellig, maar digitaal niet handig. En daarnaast heeft het nu ook niet veel zin. We kunnen geen evenementen organiseren bijvoorbeeld.
Nog even volhouden tot het wel weer mag... een toerrit gecombineerd met een 'koffieklets' over deze onderwerpen kan dan altijd nog :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
02-03-2021 21:21 #988879 door Kevin Kloosterman
Beantwoord door Kevin Kloosterman in topic Algemene Leden Vergadering 7 maart 2021 digitaal
Ja het is even niet anders, snap het heel goed. Neemt niet weg dat ik Wim z'n initiatief erg goed vind, mogelijk dat daar in kleiner comité online wel iets mee kan?

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Mark Smeets