“De Rit van Noord” (ècht de top van Nederland)

Lees meer
19-11-2023 19:46 - 19-11-2023 19:49 #1043025 door Edwin
 “De Rit van Noord” (ècht de top van Nederland)

De Hondsrug is een prachtig stuk van Noord-Nederland, maar we hebben in het Noorden meer te bieden dan alleen de Hondsrug. Daarom is de naam “De Hondsrugrit” officieel omgedoopt tot “De Rit van Noord".
Deze tourrit, die jaarlijks vele clubleden naar het prachtige landschap van Noord-Nederland trekt, heeft nu een naam die de regio nog beter benadrukt.

Het bestuur van Regio Noord heeft de beslissing genomen om de naam te veranderen om de nadruk te leggen op de pittoreske en adembenemende routes die de drie Noordelijke provincies te bieden hebben. "De Rit van Noord” is een mooie kans om de charme van Noord-Nederland te ontdekken.

“De Rit van Noord” is niet zomaar een tourrit; het is een reis door gevarieerde landschappen, langs charmante dorpjes en door historische steden in Noord-Nederland. Wij wilden een naam die de unieke aantrekkingskracht van deze regio benadrukt en onze clubleden uitnodigt om de schoonheid van het noorden te verkennen.

Met de nieuwe naam hopen wij dat nog meer deelnemers zich zullen laten inspireren om de weg op te gaan en Noord-Nederland te ontdekken tijdens deze prachtige rit.

Hartelijke groet,

Bestuur Regio Noord

www.facebook.com/groups/vkvregionoord

Groet Edwin

Volvo Amazon P131 B20 ’68

Regio Noord nu ook op Facebook:
www.facebook.com/groups/vkvregionoord

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.