De snelste Amazon ter wereld

Lees meer
14-09-2012 16:06 #117697 door Menno Verheij
De snelste Amazon ter wereld is gemaakt door Menno Verheij
Misschien heb je onderstaand artikel gelezen in het magazine. Er zijn inmiddels een aantal aanmeldingen voor het team, maar we zoeken nog een aantal enthousiaste snelheidsfreaks.

Snelste Amazon
Ik ben op zoek naar een aantal Volvoliefhebbers om in 2017 (70e editie Bonneville Speedweek) met ‘The worlds fastest Amazon’ een snelheidsrecord te vestingen op de Bonneville zoutvlakte (Utah, VS). Om dit voor elkaar te krijgen wil ik een team vormen van leden van de Volvo Klassieker Vereniging die iets hebben met landracen. Dit team zal bestaan uit diverse specialisten op het gebied van motortuning, chassis, koetswerk, maar ook voor fondswerving, marketing en PR.

Na samenstelling van het team, wordt bepaald in welke raceklasse de Amazon uitkomt. Op basis daarvan wordt een plan gemaakt voor de bouw van de wagen.
Wil je al meer weten over het landracen ga dan naar www.scta-bni.org

Aanmelden
Meld je aan via menno@reach-scv.nl . Geef in je mailtje aan waar je specialisme ligt. Dit najaar wil ik iedereen die zich aangemeld heeft uitnodigen voor een eerste bijeenkomst.

Menno Verheij

Bijlagen:

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
02-12-2012 12:16 #120907 door Menno Verheij
Beantwoord door Menno Verheij in topic De snelste Amazon ter wereld
Er is inmiddels een eerste kennismaking geweest met een 7-tal geinteresseerden. We zijn nu aan het inventariseren wat de kosten worden voor dit project. Naast het technische deel zal vooral het veilig maken van de wagen een kostbare zaak worden, omdat de regels van de SCTA streng zijn en omdat we dit avontuur ook willen navertellen.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.