regio noord-west

  • Bezoeker
  • Bezoeker
06-10-2004 10:59 #54218 door
regio noord-west is gemaakt door
Zou iemand van het bestuur een verklaring kunnen geven over de stand van zaken rond regio Noord-West. Ik ben toch wel zeer benieuwd of ik nou zondag wel of niet terecht kan.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bezoeker
  • Bezoeker
06-10-2004 15:47 #70770 door
Beantwoord door in topic regio noord-west
En waar staan de activiteietn van regio midden? <br>Niet onder evenementen?

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bezoeker
  • Bezoeker
06-10-2004 19:15 #70769 door
Beantwoord door in topic regio noord-west
Beste Stefan,
Zeer regelmatig smeek ik aan genoemde regios om hun activiteiten op de site te zetten. RegioZuid geeft als argument: geen tijd. Ik moet de regiobrieven door gaan pluizen om de activiteiten in het magazine te krijgen. En ze worden nog boos ook als ze daar niet in komen. Op de regioraadsvergadering van vrijdag a.s. zal er opnieuw aandacht aan worden besteed, maar sommige regios zijn hardleers. Wellicht dat jullie ze kunnen bestoken met mailtjes. Ik heb de moed haast opgegeven.
Groet, Ronald Menges Staflid activiteiten

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bezoeker
  • Bezoeker
07-10-2004 10:25 #70768 door
Beantwoord door in topic regio noord-west
Als V44 lid kan je je bij meerdere regios aanmelden. Die houden je dan per post of e-mail op de hoogte.

Hiermee een deel van de e-mail nieuwsbrief van regio Noord West welke ik 30 September ontving.

Het laatste nieuws van regio Noord-West. Op 10 oktober is weer de jaarlijkse familiedag. Hierbij het programma. Verder aandacht voor de zelfsleutel/afsteldag. Daarnaast een dringende oproep. Het voortbestaan van de jaarlijkse onderdelenmarkt in Berkhout staat namelijk op het spel.

Familiedag op zondag 10 oktober. ================================ Het is al weer bijna zover, de jaarlijkse familiezondag voert ons op zondag 10 oktober naar Nieuwe Niedorp. We beginnen daar in het Motoren- en Ambachtenmuseum. Daar zijn zo&#8217;n 250 motoren te vinden, met als grootste een Bolnes uit 1945. Verder zijn er allerlei authentieke winkeltjes en ook verzamelingen te zien. Voor wie meer wil weten: www.motoren-museum.nl We worden rond 11.30 uur verwacht op de Schulpweg te Nieuwe Niedorp (tel 0226-413571). De koffie en cake staan dan klaar, waarna een rondleiding volgt. Deelname is geheel gratis, de regio draagt de kosten.
Als we in het museum zijn uitgekeken, maken we als het weer niet te slecht is een korte gezamenlijke tocht om weer in Nieuwe Niedorp te komen. Daar bezoeken we vervolgens de &#8216;Sfeerboerderij voor Huis & Tuin&#8217; van Jan Cees Lont. Adres is Terdiek 23. Voor meer informatie: www.janceeslont.nl. Ook hier is de toegang gratis.

(Zelf)sleuteldag op zaterdag 6 november. ========================================
De (zelf)sleuteldag. Het is een echte traditie: we zijn weer te gast bij Bandencentrum De Egel in Hoorn. Onder leiding van een clublid is het op zaterdag 6 november weer mogelijk onze Volvo een beperkte beurt te geven. Te denken valt aan afstelling van de klepspeling en contactpunten, controleren/vervangen bougies, rotor, verdeelkap en het controleren/vervangen van koel- en remvloeistof.
Daarnaast kunnen ter plekke remmen, schokbrekers en afstelling van de koplampen worden gecontroleerd. Incidenteel zijn in overleg met Jos Tromp (zie bij bestuursleden) ook andere klusjes mogelijk. Verder biedt de dag een prima mogelijkheid om eens een deskundige buitenstaander naar de auto te laten kijken. Het is de bedoeling eigen gereedschap mee te nemen. Ter plekke bestaat de mogelijkheid gangbare nieuwe onderdelen aan te schaffen. Kosten bedragen 5 euro. Het adres van De Egel is Keern 39 te Hoorn. Route via de A7: vanaf afslag 8 (Hoorn) meteen bij de stoplichten op het eerste kruispunt links. De Egel ligt daar op de hoek. Vanaf 08.30 uur is iedereen welkom, aanmelden is niet nodig. De werkplaats gaat om 15.00 uur dicht.


!!!!! Gezocht: locatie voor onderdelenmarkt. !!!!!
======================================
De jaarlijkse onderdelenmarkt van regio Noord-West is in gevaar. De markt, die inmiddels ook landelijk een begrip is geworden, kan volgend jaar niet meer op de vertrouwde locatie in Berkhout worden gehouden. Nadat we er jarenlang gastvrij zijn ontvangen, is de bollenloods van Auke Beemsterboer helaas niet meer beschikbaar. We zoeken als regio dus een nieuwe locatie, liefst in de buurt van de oude. Wie heeft de beschikking over een behoorlijke overdekte ruimte die op een zaterdag eind maart/begin april kan worden gebruikt? Wie kent iemand die over zo&#8217;n ruimte beschikt en ons wil helpen? Regiobestuurlid Bas de Koning (zie hieronder) zit met smart op een telefoontje te wachten.

Verdere activiteiten.
=====================
De rest van het jaar staat alleen een technische avond op vrijdag 26 november op het programma. De nadere invulling volgt nog.


Regiobestuur
============
Het bestuur van de regio Noord-West bestaat uit:
Alfred van Buuren 075-6168589 Bas de Koning 0229-572726
Jos Tromp 0226-422718 Arthur Maandag 023-5271739
Rob Wardenaar 0224-216151

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bezoeker
  • Bezoeker
10-10-2004 10:34 #70767 door
Beantwoord door in topic regio noord-west
Er is door Arthur maandag contact opgrnomen met het bestuur, e.e.a. zal uitgezocht worden
Alles van regio NW staat momenteel op de SITE
Neem zo nodig contact op met het regio bestuur.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.