Oproep voor de Volvo Klassieker Beurs

Lees meer
18-04-2019 18:58 #182945 door Paul Franse
Oproep voor de Volvo Klassieker Beurs is gemaakt door Paul Franse
Hallo,
zoals jullie wellicht al gezien hebben is het thema van de Volvo Klassieker Beurs dit jaar Tuning & Styling. Net als vorig jaar willen we een thematentoonstelling inrichten in de Bentleyzaal boven. Hiervoor zijn we uiteraard op zoek naar auto's die binnen het thema passen. Wat vragen wij:
-Een klassieke Volvo of Saab met interessante modificaties. Hierbij gaat de voorkeur uit naar uiterlijke aanpassingen, echte blikvangers dus. Uiteraard zijn motorische conversies ook leuk, maar ook dan liefst in combinatie met unieke uiterlijke kenmerken.
-De mogelijkheid deze auto gedurende het weekend van 28 en 29 september ter beschikking te hebben voor de tentoonstelling.

Wat bieden wij:
-Vrijkaartjes voor de beurs voor twee personen.
-Een vaste vergoeding voor de onkosten.
-Uiteraard de kans om je auto te laten schitteren tussen andere bijzondere exemplaren in combinatie met een publiek van liefhebbers.

Dus bent u de trotse bezitter van die gechopte amazon, die gepimpte katterug, die verbrede 240, of kent u een dergelijke auto? Neem dan even contact op door op dit onderwerp te reageren of een mail te sturen aan techniek@volvobeurs.nl

Alvast bedankt!

Namens de organisatie, Paul Franse

Life is what you make it!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.