OPROEP: VOLVO RIJDERS GEVRAAGD voor NIERSTICHTING-

Lees meer
01-08-2016 18:06 #162249 door Alain Pondman
Beste Volvo rijder,

Volvo-Lotte foundation zoekt vrijwilligers die met hun Klassieke-Volvo een puzzel rit willen rijden voor het goede doel.


Wij zijn op zoek naar twee dozijn lieve klassieke-Volvo rijders die mee willen helpen. Vanuit Volvo-Lotte foundation organiseren wij een puzzel rit voor kinderen die niet gezegend zijn met een optima forma gezondheid maar iedere dag weer opnieuw de strijd aan gaan met een ziekte, een nierziekte in dit geval. Wij willen er samen met u alles aan doen deze kinderen met hun ouders en broertje(s) / zusje(s) een onvergetelijke dag te bezorgen.

De dag:

25 september is de dag van de rit. We beginnen die zondag met verzamelen om 9:30uur bij bij de Beukenhof in Biezenmortel (met een bakje koffie / thee). Vanuit daar vertrekken we zodra iedereen een plekje heeft gekregen en de instructies heeft gehad rond 10:00u en beginnen aan de puzzelrit. We eindigen samen rond 12:30 met een gezellige lunch bij de Beukenhof in Biezenmortel aangeboden door de Nierpatiënten Vereniging Nederland.
.

Nu vragen we U om ons te helpen 25 september samen met Volvo Lotte Foundation een fijne dag te realiseren voor deze kinderen en hun familieleden.
Leven met een nierziekte is voor deze kinderen vaak een dagelijkse uitdaging. Ze hebben veelal te maken met beperkte energie, een dieet, medicatie en onzekerheid over hun gezondheid. Tijdens het familieweekend voor jonge nierpatiënten en hun gezin, georganiseerd door de Nierpatiënten Vereniging Nederland, kunnen deze kinderen samen met andere kinderen (en gezinnen) genieten van ontspannende en leuke activiteiten waarbij rekening wordt gehouden met hun ziekte.

Lijkt dit u helemaal geweldig en heeft u zelf tijd om mee te rijden, of heeft u vrienden/ kennissen die ons daarbij zouden kunnen helpen en die mee willen rijden met een onvergetelijke dag, laat het ons weten en neem contact met ons op!


DE BEURS is ook op zondag 25 september, maar daar kunt nog prima gebruik van maken, immers het eindpunt van de rit is op 25 minuten afstand van Rosmalen. Laat dit geen belemmering zijn en doe gezellig met ons mee en help hiermee de nierstichting.

info@volvo-lotte.nl

Tel. 0031.344.6679.79
Alain Pondman: 0031.6.340.16.322Wij willen in de toekomst nog veel meer evenementen met meerdere klassieke Volvo's organiseren waar kinderen in mee mogen rijden. Dus kunt u 25 September toevallig niet maar zou u het wel erg leuk vinden om mee te werken aan evenementen voor een goed doel met uw klassieke Volvo, schroom niet en stuur ons ook dan een mail.

Wij horen graag van u,

Met vriendelijke groetjes, Alain & Amber (Team Volvo-Lotte)

Old volvo's never die: Check onze nieuwe site vernoemd naar de gewonnen kattenrug: www.volvo-lotte.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
08-03-2017 17:42 - 08-03-2017 17:48 #167236 door Alain Pondman
Beantwoord door Alain Pondman in topic OPROEP: VOLVO RIJDERS GEVRAAGD voor NIERSTICHTING-
Volvo-Lotte Foundation

Rit voor de Nier patienten Vereniging

Zoals u misschien wel gehoord heeft, hebben we in samenwerking met een geweldige groep Volvo-rijdende vrijwilligers een tourrit georganiseerd voor de kinderen van de Nier Patienten Vereniging. We kijken er met een warm gevoel op terug!

Zondag ochtend, 25-9-16.

De Volvo-crew werd op locatie in Biezenmortel ontvangen met een kopje koffie. Wij kwamen wegens omstandigheden iets later aan zoals het betaamt als organisator. (ik geloof dat ik eerst koffie nodig had voor we konden vertrekken, in combinatie met het regelen van de carpool, u kent het wel) Eenmaal onderweg naar het verzamelpunt met een stuk of 5 mooie exemplaren op de weg begon het wel te kriebelen. Als er maar genoeg auto’s zouden zijn voor alle kinderen met hun familie en alles maar goed zou gaan!

Toen we aan kwamen rijden stond er een prachtig lange rij van klassieke Volvo’s op de oprit te blinken in de zon, en stond iedereen al gezellig met elkaar te kletsen. De groep kinderen van de Nierstichting waar het voor georganiseerd was, waren daar het hele weekend al met hun ouders en broertjes/ zusjes. Deze rit was de afsluiter, en bij het aanzicht van al die stoere auto’s werd er onder de jeugd opgewonden gebabbeld over welke auto ze het liefst bij ingedeeld zouden worden.

Na een voorstelrondje werden de kids aan de vrijwilligers met een Volvo gekoppeld, en maakten we ons klaar voor vertrek. De sfeer was ontspannen, het ijs was snel gebroken, de rit kon beginnen! Wij kregen een gezellig stel dames bij ons in de auto, moeder en dochter. Hun broertje / zoon had een nierziekte, dus ze waren met hem meegekomen. Hij zat samen met zijn vader bij iemand anders in de auto. Dit was de eerste keer dat ze mee waren met het familie weekend van de Nierstichting, en ze vertelden van alles over de activiteiten. Zoals de pokemon-jacht van de vorige dag. Ook vertelden ze ons hun geschiedenis, hoe ze hier terecht waren gekomen. Heftig om te horen wat voor een impact het op je gezin heeft. Momenteel ging het gelukkig weer beter met hem, het vooruitzicht was goed!Ondertussen genoten we van de omgeving en het mooie weer. Uiteraard kreeg een van de Volvo’s panne onderweg - dat is ‘part of their charme’ - en heeft Alain samen met de andere technische mannen de boel weer aan de praat gekregen! Ook reden we een paar keer verkeerd zoals het hoort, dan kon de pret niet drukken. Als alles volgens plan zou gaan is het ook geen uitdaging meer he. Toen we uiteindelijk weer met de groep bij elkaar terecht waren gekomen, werden de snacks tevoorschijn gehaald en hebben we als afsluiter genoten van een appeltje.

Wij hebben er in ieder geval van genoten die middag. En aan de koppies van de vrijwilligers en de jeugd te zien hebben zij ook genoten - met uitzondering van een paar pubertjes, en dat is dan ook wel weer amusant.

Nogmaals willen we iedereen die heeft meegereden met een Volvo hartelijk danken voor alle lieve hulp, het was een waardevolle ochtend en zeker voor herhaling vatbaar!

Wilt u ook een keer meehelpen/rijden. Geeft u dan uw naam en type Volvo door aan info@volvo-lotte.nl Dan zetten we in de lijst van te gekke mensen die mee willen helpen :)Met vriendelijke groetjes, Amber en Alain

Old volvo's never die: Check onze nieuwe site vernoemd naar de gewonnen kattenrug: www.volvo-lotte.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.