Brabants Oldtimer Treffen 6 juli 2014

  • Fred van Wingerden (GAST)
  • aanwezig
  • Junior Lid
  • Junior Lid
Lees meer
01-07-2014 16:15 #141700 door Fred van Wingerden (GAST)
Brabants Oldtimer Treffen 6 juli 2014 is gemaakt door Fred van Wingerden (GAST)
Kreeg een uitnodiging van een collega om mee te gaan, degene die zin hebben zijn van harte welkom.

Graag wil ik jullie uitnodigen voor de gezelligste rit van het seizoen, de Brabants Oldtimer Treffen. Ooit bedoeld om met andere oldtimerclubs samen te komen. Helaas wil dit met geen mogelijkheid van de grond komen. We hebben verschillende liefhebbers en verenigingen geprobeerd maar helaas niet gelukt.
We willen jullie dan ook vragen om een ieder die je kent met een oldtimer mee te vragen met deze rit om er toch weer een gezellig samen zijn van te maken in Den Hout.
Ja U leest het goed, we eindigen natuurlijk weer in Den Hout. We starten deze dag met en heerlijke verse kop koffie met wat lekkers bij Van Der Valk Hotel in Dordrecht. We verwachten jullie rond 10.30 uur in het restaurant. Om 11.00 starten we met de rit. Deze zal over vele mooie landweggetjes door de Alblasserwaard en het Land van Heusden en Altena gaan. We komen 2 pontjes tegen, 1 pont is gratis en 1 zal u zelf moeten betalen. Deze kost 2,35.
We zullen rond 15.30 uur aankomen in Den Hout alwaar de gezellig zijn top weer zal bereiken.
Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst bij deze rit. De kosten zijn slechts € 20,-dus hiervoor hoeft u en uw vrienden het niet te laten.
En leden, doe uw best om andere vrienden te motiveren om mee te gaan. Het is een heerlijk zomerse dag dus dat moet vast lukken.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.