Wintertour

Lees meer
02-12-2013 14:58 #134541 door Alain Pondman
Wintertour is gemaakt door Alain Pondman
Beste leden,

Het Jongerenregister organiseert op 7 december voor alle leden (Heren en dames buiten het jongerenregister, staan de volvos echt allemaal binnen in de winter?) van de Volvo Klassieker Vereniging (VKV) een tourtocht, de Wintertour.
Inmiddels zijn er zo'n 20 aanmeldingen binnen, maar er is nog ruimte voor een paar extra equipes. Het bestuur heeft ervoor gekozen om alleen klassieke Volvo's toe te laten. Dit om het karakter van een echte wintertour te behouden.
Opgeven kan via deze link: docs.google.com/forms/d/1DYJPl0 ... 4/viewform

Deze editie zijn we te gast bij Alain Pondman te Zwolle. We starten de dag om 10.30 uur met het verzamelen bij Alain. Om 11 uur start de tourtocht. Starten doen we om de 2 minuten, zodat je niet achter elkaar aan rijdt. De tourtocht is een uitdagende tocht mét vragen. Om er toch voor te zorgen dat je elkaar wel spreekt zijn er verschillende stops onderweg. Tijden en locaties van de stops zijn te vinden in het routeboek. Aan het einde van de dag is er een prijsuitreiking aansluitend met een BBQ.

Het bestuur snapt dat er tijdens de BBQ ook de nodige alcoholische drankjes genuttigd worden. Het is niet verstandig om met alcohol op weer achter het stuur te kruipen. Dit heeft het bestuur opgelost door middel van een overnachting in een grote legertent bij Alain. Kamperen in de winter? Jazeker! Het bestuur heeft een grote legertent gehuurd die we warm kunnen stoken. Ben je ook van plan om te overnachten? Vergeet dan niet om een slaapzak en warme kleding mee te nemen. Daarnaast helpt een shotje Jägermeister ook goed tegen de kou.

Programma:
10:30u Inloop
11.00u Start tourtocht
18.00u Prijsuitreiking
18.15u BBQ
De tijden zijn variabel. Afhankelijk hoe snel alle equipes gefinisht zijn.

Adres: (Start & Finish)
Blokweg 1
8028 RE
Zwolle

Kosten:
Omdat december al voor velen een dure maand is, vraagt het bestuur een eigen bijdrage van 5 euro per persoon. Het bedrag dient op de dag zelf contant te worden voldaan.
Niet VKV leden betalen 10 euro per persoon.

BBQ:
Ditmaal verzorgt het Jongerenregister de gehele BBQ. Het is dus niet nodig om zelf vlees mee te nemen. Volg je een speciaal dieet? Mag je sommige dingen niet eten? Laat het ons weten.
Het bestuur verzoekt je wel om je eigen drinken mee te nemen. Scheelt ons weer met alle kratjes sjouwen.

Extra overnachting:
Voor de mensen die lang moeten reizen naar Zwolle is er de mogelijkheid om al op vrijdag 6 december bij Alain te overnachten. Zo ga je zaterdag uitgerust de weg op en maak je meer kans op de prijzen! Natuurlijk mogen de mensen die ook niet zo lang hoeven te reizen al op vrijdag overnachten.

Aanmelden:
Aanmelden doe je door het aanmeldingsformulier in te vullen. Deze vind je hier:
docs.google.com/forms/d/1DYJPl0 ... 4/viewform

Heb je nog vragen? Laat het ons weten.

Tot 7 december!


Vriendelijke groet,

Het Bestuur Jongerenregister
Volvo Klassieker Vereniging

Old volvo's never die: Check onze nieuwe site vernoemd naar de gewonnen kattenrug: www.volvo-lotte.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.