Amazon gezocht voor tentoonstelling

Lees meer
18-04-2013 23:00 #126232 door Rob Spoon
Amazon gezocht voor tentoonstelling is gemaakt door Rob Spoon
ingezonden verzoek:

Wij zijn op zoek naar een Volvo Amazon om een dag een prominente plaats te geven op een overzichtstentoonstelling van auto’s uit de jaren zestig, zoals die toen in Nederland op de weg te zien waren.

Op zondag 22 september organiseert de Citroën ID/DS club Nederland ( www.citroeniddsclub.nl ) haar jaarlijkse najaarsevenement. Sinds de jaren negentig vindt elk jaar een treffen plaats, telkens op een andere, voor een breed gezelschap aantrekkelijke locatie. Dit jaar is dat het Eiland van Maurik. Van 10.00 tot 17.00 uur is het terrein ingericht voor de bezoekers, liefhebbers en andere geïnteresseerden van de Citroën DS, ook wel de snoek genoemd. Er is een onderdelenmarkt, er zijn kramen, een concours d ‘élégance, een Franse markt (in samenwerking met ‘De Fransedagen”; zie: www.defransedagen.nl ) en natuurlijk, een veld vol Citroën DS-en. Op het evenement komen jaarlijks zo’n 1000 tot 1500 (Citroën)klassiekerliefhebbers af.

Maar er is ook elk jaar een thema. Dit jaar is het motto: ‘Le Temps Dit’, en gaan wij terug naar de jaren zestig. Met reclame-uitingen, een ansichtkaartententoonstelling, een presentatie van de top tien auto’s in Nederland. En een concours statique van ongeveer 25 auto’s uit de jaren zestig, die toen concurrent van de Citroën DS waren, of populair, of bijzonder en exclusief. Deze auto’s worden overzichtelijk en voor het publiek aantrekkelijk tentoongesteld in een daarvoor ingerichte hal op het terrein van het eiland van Maurik.

De Volvo Amazon hoort in deze tentoonstelling thuis! Zou de club bereid zijn om op zondag 22 september 2013 een Volvo van dit type de gehele dag op het Eiland van Maurik te exposeren. Uiteraard maakt deze auto dan deel uit van het totale evenement, wordt hij in een speciaal daarvoor te ontwerpen catalogus opgenomen en aangekondigd in alle publiciteit die wij vanaf mei over het evenement genereren.

Wilt u mij laten weten of u aan ons verzoek wilt meewerken, en met een auto aanwezig kunt zijn op het evenement? Ik zal dan graag telefonisch contact met u opnemen om een en ander nader door te spreken.

Met vriendelijke groet,
Namens de Citroën ID/DS club evenementencommissie
Peter Tjalsma

Voor het telefoonnummer graag even contact opnemen met redactie@volvokv.nl , of via pm.

groeten, Rob Spoon

www.uwbouwmeester.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.