Nachtrit uitgesteld wegens verwachte sneeuwval

Lees meer
12-03-2013 00:07 #124556 door Rob Spoon
Beste deelnemers,

De organisatie van de komende nachtrit heeft, na overleg met het bestuur, besloten de nachtrit van 16 en 17 maart te verplaatsen naar 6 en 7 april. Hoewel de gehele rit tot in de puntjes is voorbereid en werkelijk wonderschoon is om te doen, hebben we gemeend de nachtelijke tocht te moeten uitstellen. De redenen daarvoor zijn de volgende:

1. Er is voor komend weekend veel neerslag in de vorm van sneeuw voorspeld. Tijdens het uitzetten van de tocht is dat de organisatie ook 2 keer overkomen. Daarbij zijn hachelijke situaties ontstaan op de vele kleine weggetjes in bosrijk en landelijk gebied. Dit willen wij onze deelnemers niet aandoen. Wij gaan in de eerste plaats voor veiligheid. Bijkomend plezier en spanning horen daar zeker bij. Maar onnodige risico's willen we, in uw belang, graag vermijden.

2. Mede door de slechte weersomstandigheden van de laatste tijd hadden van de 39 aangemelde teams er al 12 afgezegd, waaronder ook teams die vaker hadden meegedaan. We willen hen alsnog de kans geven om over 3 weken deze fraaie nachtrit mee te rijden. Het zou jammer zijn als de rit aanstaand weekend met te weinig mensen zou worden verreden. We begrijpen, dat deze beslissing voor u misschien vervelend kan zijn, of slecht uitkomt. Toch menen wij dit uit oprechte zorg te moeten doen.
Aan u het volgende verzoek. Wilt u s.v.p. terugmailen, dat u dit bericht heeft gelezen. En tevens of u wilt deelnemen op 6 en 7 april. We hopen op uw begrip. En natuurlijk op een grote opkomst over 3 weken. Graag tot dan in Berkel Enschot!
Hartelijke groet, Henny Spruijt, staflid activiteiten Volvo Klassieker Vereniging.

Dus mocht u afgezegd hebben is dit misschien een mogelijkheid om toch mee te rijden, heeft u zich niet opgegeven dan is er nog altijd de mogelijkheid om U op te geven via de Email: hennyspruijt@zonnet.nl

Mocht u nou niet met de Nachtrit mee rijden, dan kan ik u een dagje Lelystad aanbevelen, op het Midlandcircuit wordt op 7 April de jaarlijkse Elandrun verreden.

groeten, Rob Spoon

www.uwbouwmeester.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
12-03-2013 23:15 #124608 door Kevin de Leuw
Beantwoord door Kevin de Leuw in topic Nachtrit uitgesteld wegens verwachte sneeuwval
Ik wil wel meerijden maar ook de elandrun!
Ik kies dan toch voor de elandrun lekker verplaatst zo... 2 clubevenementen op 1 dag...

Goedkoop lpg uitbouwen, laswerk en onderhoud? www.kdlautomotive.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.