Uitnodiging Volvo Klassieker rit 13 JUNI

Lees meer
05-05-2011 22:54 #102644 door Jakob Lagerweij (GAST)
Uitnodiging Volvo Klassieker rit 13 JUNI is gemaakt door Jakob Lagerweij (GAST)
Deze uitnodiging kwam mij ter oren. Wellicht interessant voor dees of geen.

Mei 2011
Uitnodiging Volvo Klassieker rit


Ook dit jaar is Volvo Van Roosmalen en Volvo De Beemd tijdens het traditionele Oldtimer festival “Terug in dun Ted” hoofdsponsor van dit evenement.

Dit unieke gebeuren vindt plaats, op 13 juni, 2e Pinksterdag in Liempde (gemeente Boxtel).
Evenals bij voorgaande edities staat er op deze klassieker da= weer een rit gepland met bijzondere en klassieke Volvo’s.

Bent u in het bezit van een Volvo van voor modeljaar '96, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere Volvo klassiekerrit.

Deze dag begint met ontvangst in het pittoreske Liempde waar u zich kunt aanmelden en kennis kunt maken met de vel= bijzondere deelnemende Volvo’s en hun eigenaren. Maar ook met vele andere klassiekers, tractoren, antieke fietsen en dergelijke. Het aanmelden is van 09.30 tot 10.15 uur, waarna u om 10.30 uur vertrekt onder het zegende gebaar van de pastoor voor een prachtige rit door het Brabantse land. Er staat een tussenstop gepland bij de nieuwe vestiging van Volvo Van Roosmalen in ’s-Hertogenbosch waar directeur Jord van =ell en zijn medewerkers u gastvrij zullen ontvangen. Uiteraard met koffie en iets lekkers en zal hij u kennis laten maken met zijn prachtige vestiging. Na deze pauze vertrekt u voor het 2e deel van deze rit die weer eindigt in Liempde. Hier zullen wij dan de trofee voor de mooiste klassieke Volvo uitreiken.


Deelname aan deze bijzondere dag is voor Volvo eigenaren gratis, evenzo voor hun passagiers (max. 2 personen). Ook ontvangt u een lunchpakket en een uniek rallyschild behorende bij deze dag.


Meld u aan via mail: harrysmulders@debeemd.nl .

Vergeet niet om alle relevante gegevens t= vermelden zoals naam, adres, emailadres, telefoonnummer en type Volvo =et modeljaar.


Kijk voor extra informatie op www.terugindunted.nl of bel met Harry Smulders 0499-330033.

Kort door de bocht

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
06-05-2011 10:07 #102649 door Rob Spoon
Beantwoord door Rob Spoon in topic Uitnodiging Volvo Klassieker rit 13 JUNI
Ik zal 'm in de agenda bijzetten.

groeten, Rob Spoon

www.uwbouwmeester.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.