Presentatie nieuwjaarsreceptie LKW 2013

Boeren, burgers, buitenlui, liefhebbers der klassieke Volvo....

lkw0322_proklamatieMet trots kunnen wij u aankondigen het landelijk kampeerweekend 2013. Het weekend zal in het teken staan van de door velen van u geliefde paardenkrachten. Het aantal paardenkrachten waarmee ik voor u verschijn is bescheiden, bescheiden zal dit jaar ook het inschrijfgeld zijn. Om iedereen te paard te helpen is het beperkt tot

€60,- voor volwassenen,  €30,- voor jeugd vanaf 12 jaar en gratis voor kleinere kinderen. Maakt u zich geen zorgen over een te grote opkomst, onze locatie is dusdanig groot, daar kan een blind paard geen schade aanrichten. Bovendien wonen er in de directe omgeving slechts anderhalve man en een paardenkop.

De locatie is een grote manege in de buurt van Sevenum. Goedkoop, gelegen nabij een pretpark, en berekend op grote gezelschappen. Bekend van het jaarlijkse Opeltreffen, maar we gaan een gegeven paard niet in de bek kijken.

Op de feestavond kunt u de teugels even laten vieren. Hiervoor is een oud paard van stal gehaald dat zich al eerder bewezen heeft. Maar net als voor de rest van het programma geldt dat we nu nog geen man en paard gaan noemen. Laat u verrassen, het is zeker geen Trojaans paard, dat hebben ze bij onze buren in Toverland al....

Over het programma gesproken: achter de schermen wordt gewerkt als een paard om u een veelzijdig en vernieuwend programma aan te bieden. Veel ervaring en betrokkenheid garandeert u een afgewogen programma volgens het motto "Het oog van de meester maakt het paard vet".lkw0345proklamatie

Had u in het verleden wellicht nog het gevoel dat het regiospel een combinatie was van aan een dood paard trekken, het paard achter de wagen spannen en iemand over het paard tillen, dit jaar zal het anders zijn. In een ongedwongen sfeer zal bepaald worden welke regio het beste paard van stal is. Je hoeft dus niet zo sterk te zijn als een paard, iedereen kan meedoen tot en met hen die zo dom zijn als het paard van Christus en het hinkende paard dat achteraan komt.

De bekende onderdelenverkoop zal uitgebreid worden tot een beursachtig geheel, maar is vrij toegankelijk voor eenieder die onderdelen en kampeerartikelen te koop heeft. Het is echter niet de bedoeling dat u daar iemand een hengst verkoopt.

Voor hen die honger hebben als een paard is er de mogelijkheid vooraf in te schrijven voor een buffet. U hoeft hiervoor geen paardenmaag te hebben, wij garanderen kwaliteit.

Er zal een uitgebreid kinderprogramma zijn volgens het motto "jong te paard, oud te voet".

De tourrit krijgt dit jaar ook een wat andere opzet. Denk hierbij eerder aan dressuur dan aan langebaan. Het is niet de bedoeling dat het paard de stal al ruikt voordat de lange rit ten einde is.

Over lange ritten gesproken; u kunt natuurlijk besluiten om in deze periode de Volvo Targa Florio te rijden en het landelijk kampeerweekend te mijden, maar volgens ons wedt u dan op het verkeerde paard. We kunnen u echter niets verwijten, ook het beste paard struikelt wel eens.

Wij weten dat er heren in het gezelschap zijn die soms moeite hebben met het kiezen tussen de amazon en de vrouw. Wij hebben een paardenmiddel voor u; maak van uw vrouw in dit weekend een amazone.

Wij denken dat u alle argumenten heeft om zich in te schrijven voor het kampeerweekend. Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat wij als hardwerkende organisatie de paarden zijn die de haver verdienen, maar ze niet krijgen. Waag de paardsprong en zet alles opzij voor het landelijk kampeerweekend 2013. Of, zoals Richard III reeds zei; "een paard, een paard, mijn koninkrijk voor een paard".