Jaarafsluiting 2007

kerstevenement-2007-01Het jaar 2007 hebben we afgesloten met een gezellige bijeenkomst bij de schietvereniging in Wekerom. Er was ontvangst met koffie en vooral veel bijpraten.

We kregen eerst een instructie over het buksschieten en toen werden de kaartjes uitgereikt.

In drie rondes werd het schieten beoefend: eerst staand, toen geknield en voor wie dat nog aandurfde: liggend. De baan was zeer professioneel ingericht. De kaarten werden automatisch heen en weer gebracht zodat ook tussendoor de stand bekeken kom worden.

kerstevenement-2007-02Knielend schieten ging doordat een stellage werd ingericht waarop je geknield plaats kon nemen.

Na de rondes schieten voor een prijsje was er nog volop gelegenheid om "vrij" te oefenen. Dat daarbij sommige schutters de roos van hun buurman wisten te raken mag niet onvermeld blijven...

Tussendoor werd er geanimeerd gepraat en teruggeblikt op een mooi seizoen Volvo liefhebberij. Ook aan de inwendige mens werd gedacht. Er was een prima buffet dat werd afgesloten met een uiterst gewaardeerde toetjesronde.

kerstevenement-2007-04Aan het eind van de avond werden de prijzen uitgereikt. De hoofdprijs was een fraai uitgevoerd Volvo logo in doorzichtig kunststof. Met dank aan René die blijkbaar zijn vak als kunststofverwerker goed verstaat.

Het was een leuke avond in een ontspannen sfeer. De opkomst was prima, er waren zo rond de 35 leden naar Wekerom getogen.

Wilco Hemink
Namen Regio Oost