Kampeerweekend Regio Oost 2005

kampeerweekend-2005-01Net als vorig jaar gehouden op een fantastische locatie aan de Veluwezoom op Camping De Koekamp te Epe.
Helaas was het aantal deelnemers ronduit aan de tegenvallende kant. Desalniettemin waren de echte Regio-Oost kampeer-diehards uiteraard van de partij. Beginnend met de 4 equipes van de keiharde kern op vrijdag-namiddag/ -avond gevolgd door nog 2 op de zaterdag.
Het weer speelde aan alle kanten mee, want terwijl Rotterdam en omgeving zo'n beetje blank stonden liepen cq. lagen de Regio-oost-kampeerders in de zwembroek.

kampeerweekend-2005-02Traditiegetrouw was er de Barbecue op de zaterdagavond, gevolgd door een (deze keer) bescheiden kampvuur tot ver in de kleine uurtjes. Opmerkelijk was ook deze keer weer dat vooral de jeugd als werkelijk 1 hechte club het bijzonder naar hun zin hebben gehad. De leeftijden lopen nogal flink uiteen en variëren van 6 tot en met 18 jaar oud en toch wordt er als 1 team samen gevoetbald, gebadmintond, gesoftbald, gekletst en geklierd. Bovendien als ouders had je er nauwelijks omkijken naar. kampeerweekend-2005-03En dus volop de gelegenheid om over van alles en nog wat met elkaar bij te praten. Uiteraard over de club, de klassieke Volvo's, maar ook over de belevenissen van de afgelopen vakanties en zelfs over B.M.W.'s. Het perfecte weer met de best hoge temperatuur was bovendien een reden temeer om ervoor te zorgen dat uitdroging van de inwendige mens ten allentijde voorkomen werd. En zo terugkijkend is dit ook dit wel aardig gelukt.

Kortom, het was er weer gezellig en zeker voor herhaling vatbaar....en dan maar hopen dat er meer dan deze keer present zullen zijn.

 

 

Klaas Veneberg

Graag tot ziens bij een evenement!!
Het bestuur van Regio Oost.