Kerstevenement 2002

Op14 december vond het kerstevenement plaats en zijn we gaan Indoormidgetgolfen met een koud buffet in De Leren Lampe, Almelosestraat 2 in Raalte.

Door een fout was onze agenda niet in de Volvo Classic magazine verschenen. Dus moesten we snel nog rond gaan bellen, hierbij hebben we waarschijnlijk verschillende mensen overgeslagen die toch graag mee gewild hadden, ons excuus dat we net jullie dan niet hebben kunnen bereiken
De weerberichten voorspelden ook nog eens veel ijzel en rot weer, dat werkt natuurlijk ook niet mee.

Voor het groepje dat aanwezig was op de avond werd het toch nog erg gezellig. Eerst even een balletje slaan op de midgetgolfbanen die er stonden.

kerste1Waarbij in sommige gevallen de spelregels wel heel vrij geïnterpreteerd werden. Maar ja soms wilde dat balletje maar niet door dat poortje....

Tussendoor konden we genieten van een voortreffelijk buffet, waarmee de inwendige mens ook goed aan zijn trekken kwam.

kerste2Tijdens het golfen hebben we de officiële overdracht van voorzitters gedaan. Van Eeuwoud naar Rob. Het bleek precies 10 jaar geleden dat we op dezelfde plaats, niet dezelfde dag, een overdracht hadden gehad van Joop naar Eeuwoud. Het lijkt wel een traditie aan het worden.

Eeuwoud werd verrast met een mooie vulpen en Cobie met een bos bloemen en beiden met een speech van Rob. Na dit intermezzo vulden we onze magen met een heerlijk buffet en door enige fanatiekelingen werd zelfs de ballenbak gebruikt.

Tussendoor keken we af en toe even buiten hoe het weer was, we hebben de hele avond geen ijzel gezien. Alleen in Ede was er wat ijzel, maar dat wisten Eeuwoud en Cobie al van de heenweg.

Het werd een gezellige, niet te late avond met een kleine groep, we hopen volgende keer weer iedereen te kunnen bereiken.

René Ruiter