Bedrijfsbezoek bij Motorenrevisie Keizer

Op 14 maart j.l. reden we met een grote groep naar het nieuwe pand van Keizer Motorenrevisie in Doetinchem, zie ook www.keizermotorenrevisie.nl

av20090314-035Het zou weer een mooie dag worden, dus velen waren met hun oldtimers naar Doetinchem getogen. We waren, en dat schijnt elke keer zo te zijn als we hier op bezoek zijn, weer met een hele groep bij elkaar. Nu alleen op de nieuwe locatie, de Inovatieweg in Doetinchem. De firma Keizer is namelijk sinds één jaar op dit adres gevestigd, hiervoor zaten ze in een te klein pand midden in Doetinchem.

 

 

 

av20090314-014Han Peters (de eigenaar, met bril en snor) liet ons dan ook met trots zijn nieuwe pand zien, dat mag er zijn ook, alles staat netjes en heerlijk ruim opgesteld. Han vertelde ook dat ze in één week tijd alles over hadden gebracht en weer draaiend hadden.
Trots liet hij ons de werkplaats zien en vertelde honderduit over motoren, die zijn lust en leven zijn.

 

 

 

av20090314-033Er werden ook veel vragen gesteld van heel simpel tot erg gecompliceerd, op alles wist Han een antwoord te geven. Er is één man in dienst die alleen maar diagnoses stelt voor de binnen gekomen motoren. Hierbij moet je veel vragen en hopen dat je een eerlijk antwoord krijgt, dit vergt soms erg veel takt en doorvragen. Eigenlijk is het dat pas bij een juiste diagnose je een motor goed kan behandelen, anders kun je op een heel verkeerde plek zoeken, wat de klant natuurlijk geld kost, dus hoe eerlijker en beter je verteld wat je zelf gedaan hebt of gebeurd is hoe beter het opgelost kan worden.

We hebben een goede indruk gekregen wat er allemaal komt kijken bij een motorrevisie en dat het met de nieuwe motoren steeds moeilijker wordt.

av20090314-018Gelukkig zitten wij nog in de categorie van "simpel", hoewel???

Het was een aangename dag en leuk om te zien hoe alles werkt,

Regio Oost