Afsteldag Broekhuis Volvo Assen op 14 april 2012

Afsteldag Broekhuis Volvo Assen op 14 april 2012

Onze vorige afsteldag bij Broekhuis Volvo Assen ging helaas door misverstanden over de datum helemaal mis maar deze keer hebben we dit goedgemaakt met een hoge opkomst (ruim 20 leden) en een behoorlijke variëteit aan werkzaamheden. Zo werden 4 taxaties uitgevoerd door Dick Scholing en konden de nodige auto’s afgesteld worden met hulp van Harm Heuving (al 10 jaar gepensioneerd oud-medewerker van Broekhuis en nog altijd enthousiast, al zal hij zelf niet gauw met een klassieke auto gezien worden).

Daarnaast hadden sommigen wat minder gangbare klussen zoals het vastzetten van een achterschokdemper (boven. Verstopt achter de LPG-tank) waardoor de eigenaar vooral zittend in de kofferruimte van zijn Amazon te vinden was (zie foto), een onwillige intervalschakelaar op de ruitewisseraandrijving, het aansluiten van een massakabeltje op de achteruitpositie van de versnellingsbak en het monteren van nieuwe banden (waarbij sommige velgen behoorlijk weerstand boden tegen het balanceren).

Tussen de middag kwamen soep en broodjes als vanouds geleverd door Egbert-Jan Catering. Na afronden en opruimen gingen we ’s middags weer voldaan naar huis.

Hartelijk dank aan Broekhuis Volvo Emmen, in het bijzonder aan Harm Heuving en Lars Bolt.

Dick Spanjaard

Afsteldag april 2013 1

 Afsteldag april 2013 2