Afsteldag Regio Noord Autobedrijf Koops in Ees 26 maart 2011

We waren deze keer te gast bij Koops Autobedrijf, een zaak die in de regio uitstekend bekend staat voor vakwerk, service voor de klant hoog in het vaandel heeft en, niet onbelangrijk voor ons, een warm hart voor het merk Volvo heeft. Zowel onze oudere modellen zijn welkom maar ook de nieuwste types kunnen na inpluggen van de diagnosestekker via Bluetooth naar de laptop binnen volledig gechecked worden.

 

De opkomst was met ca 20 leden gebruikelijk te noemen en er was voldoende ruimte voor het uitvoeren van diverse klusjes zoals het vervangen van een carburateur, het afstellen van diverse motoren m.b.v. de trouwe Sun-kast, uitvoeren van inspecties (wat is zo’n brug toch handig als je die thuis niet hebt) enzovoort.

 

Met het goede weer kon Dick Scholing buiten een taxatie uitvoeren en voor we er erg in hadden kwam Egbert-Jan Zwiers de traditionele lunch, bestaande uit soep en broodjes, al binnendragen. Na deze smakelijke onderbreking en nog wat napraten zaten de meeste werkzaamheden er op en gingen we terugkijkend op een geslaagde dag huiswaarts.

 

Met dank aan Dick Koops voor de gastvrijheid en ondersteuning, we komen hier graag nog eens terug!

 

Het bestuur van regio Noord