Sterrit naar het lustrum feest

Hiermee roepen wij alle regioleden op om deel te nemen aan dit fantastische feest. Wij garanderen u dat u hier nog lang over zult napraten. En....... wat zou het leuk zijn als we met onze gehele regio tegelijk daar aankomen. Wij hebben daar iets op verzonnen: Er is voor onze regio West een unieke rit opgezet, dwars door het prachtige groene hart, zoals u dat nog nooit gezien hebt. Het vertrekpunt is al een feest: Heineken Nederland in Zoeterwoude- Rijndijk

U wordt daar verwacht op zaterdagmorgen 9 oktober tussen 10.30 uur en 11.00 uur.

Bij het startpunt krijgt u ook een uniek schildje vanwege dit Lustrum. RIJDT DUS MEE!!

Om dit te bereiken neemt u op de snelweg A4 (Den Haag-Amsterdam) de afslag 6a, Zoeterwoude-Rijndijk, Alphen aan den Rijn. U rijdt nu op de N11 en gaat na ca. 1km bij de stoplichten links naar Zoeterwoude-Rijndijk.

Dan slaat u vervolgens rechtaf naar Heineken en volgt u direct links de borden naar "De Hooiberg" U rijdt langs het hoofdgebouw en blijft "de Hooiberg" volgen. Daar aangekomen, zult u ontdekken dat u de enige niet bent die een oude Volvo rijdt. Het zou leuk zijn als u allemaal meedoet!! Ter plekke krijgt u verdere instructies.

P.S. Het is handig een paar boterhammen en drinken mee te nemen, want er is geen tijd voor lunch onderweg.

Vanwege het kopje koffie en de schildjes willen we dat u zich even meld. Dit kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar joan.tacx @@ casema.nl (zonder spaties en een @) en even in het mailtje zetten met hoeveel volwassenen en kinderen u komt.

We willen niet te weinig schildjes hebben !!!!!!!