nieuwjaarsbijeenkomst 2014 Regio Midden

Zaterdag 18 januari vond de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de Regio Midden plaats. Wederom, ook traditioneel, waren  Albert en Diny  Riemertsma weer  zo gastvrij om hun garagebedrijf in Harderwijk  leeg te ruimen en alles in gereedheid te brengen voor de ontvangst van de de ca. 55 leden van de regio midden. Leuk! Naast bekende gezichten ook onbekenden die eens een kijkje kwamen nemen. En zelfs een hernieuwde kennismaking voor een lid uit vroeger dagen die zijn hobby – een rode Amazon in cabrio uitvoering- na een winterslaap van 10 jaar wakker heeft geschud. Zijn doel is over een jaartje rijdend en al onze activiteiten te bezoeken. Maar dan moet er nog wel wat slijp- en laswerk gebeuren, want de roestduivel heeft toegeslagen. We zijn benieuwd. Misschien een leuk item voor ons VKM?

Over het gezelschap dus niets dan goeds. En dat is het belangrijkste niet waar? Over het eten en drinken kunnen we ook kort zijn. Fantastisch! Tenminste, mij hebben geen klachten bereikt. Oké, de groenten zullen niet bij iedereen in de smaak zijn gevallen. Sterker nog, de organisator van het geheel, Rob Kooij, verzekerde mij nooit meer snijbonen te eten. Maar dat heeft niets te maken met de bordvulling van deze avond, maar alles met een snijbonen fobie uit zijn jonge jaren. De hoofdattractie was vanavond het varken aan het spit. Gewaagd, maar heerlijk. Aangevuld met gebakken aardappeltjes in roomsaus met spekjes, snijbonen met venkel en een lekkere groene salade een gezond geheel.

Nieuw dit jaar, naast het technische team onder leiding van Jan Mulder, is voor de regio Midden de belangeloze toezegging van twee fotografen om bij toerbeurt foto’s te komen maken bij onze activiteiten. Vanavond was André van Rooijen de regiofotograaf. Naast zijn Volvo-hobby, het restaureren van een 142, is hij ook heel bedreven met een prachtig fototoestel. Op Google+, via onderstaande link,  vindt u het resultaat terug. Wij zijn erg blij met deze aanvulling.

We maken ons op voor weer een heel mooi verenigingsjaar!

Foto’s door André van Rooijen:

fotos nieuwjaarsbijeenkomst 2014