nieuwjaarsbijeenkomst 19 januari 2013

Zaterdag 19 januari beleefden we een ontzettend gezellige en druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst, ook wel de winterborrel.  Wat wil je ook: Albert had de rode loper uitgelegd en de entree versierd met ballonnen. En binnen was de werkplaats sfeervol ingericht met wat beelden van een bevriende kunstenaar.

Wat een feest, viel er wat te vieren? Misschien wel.  Regio Midden vierde zo'n beetje de eerste verjaardag met het nieuwe bestuur en we konden de vereniging promo film laten zien. En dat was leuk omdat er een stukje in zit over een technische avond uit onze regio.

Buiten vroor het stevig en lag er nog een leuk pakketje sneeuw, maar binnen gloeide de kachel en had iedereen het reuze naar zijn of haar zin. De drank is niet opgegaan maar het eten wel. Een prima verzorgd buffet met lekkere salades, aardappeltjes en een mals stuk varkensnek. Ik heb me door de kok laten vertellen dat hij hiervoor 's ochtends om zes uur de oven al had aangezet om het vlees een uurtje of tien te laten garen op zo'n 70 graden. Slowcooking heet dat geloof ik.

Afijn, we hebben weer heel veel bij gepraat en vakantie ideeën uitgewisseld .

We maken ons op voor weer een heel mooi verenigingsjaar!

 

Voor de foto's zie:

https://picasaweb.google.com/100162981512918268107/VKVRegioMiddenNieuwjaarsborrel2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPa-i-bq9p6clgE&feat=directlink