Nieuwjaarsreceptie Regio Midden 21 januari 2012

Op 21 januari vierde regio Midden hun Nieuwjaarsreceptie op een oude vertrouwde locatie. Albert Riemersma uit Harderwijk had de hele Foto4garage opgeruimd en voorzien van toepasselijke attributen. Ook was de garage goed warm gestookt, zodat we prima onze Nieuwjaarsreceptie konden vieren.

De cateraar was een oude bekende. Herman heeft ons ook bij het Kampeerweekend van 2010 prima geassisteerd met diverse zaken als hapjes en drankjes. Nu had hij een heerlijke kip van het spit voor ons in petto, aangevuld met een prima salade-buffet. Ook de inrichting was prima in orde. Er waren wat biertafels neergezet, met de daarbij behorende banken, allen voorzien van een parasol. Het leek wel zomer, ook al was het pas januari.

De opkomst was prima. De vooraanmelding was al veelbelovend, maar op de avond zelf waren meer dan 60 mensen aanwezig om gezamenlijk het nieuwe jaar van de Regio in te luiden. Altijd weer gezellig om oude bekenden te ontmoeten en lekker met elkaar aan de babbel te gaan.

Nadat John iedereen namens het bestuur hartelijk welkom had geheten Foto3vroeg hij ook nog aandacht voor de nieuwe plannen voor het jaar 2012. Onder het motto voor en door de leden werd ieder gevraagd de eigen wensen met betrekking tot de technische avonden kenbaar te maken. Een vraag waar graag gehoor aan werd gegeven.

Daarna gezellig lekker samen aan de maaltijd. Lekker ongedwongen genieten van het eten en het bijbehorende drankje en de (sterke) verhalen van de tafelgenoten. Lekker stukje muziek erbij van de accodeon van markus, en de sfeer kan niet meer stuk.

Bij een lekker glas wijn of bier werd natuurlijk ook de Pan American besproken. De monsterrit waaraan door enkele aanwezigen, waaronder Albert, is deelgenomen. Daarbij werden de foto's en dia natuurlijk bewonderd, maar de persoonlijke verhalen zijn natuurlijk het mooist.

Al met al een heel gezellige Nieuwjaarsreceptie en een mooi start van een hopenlijk heel plezierig 2012 voor de regio.

Voor meer foto's, bezoek de site waarop alle foto's worden geplaatst van de evenementen van de Regio.  https://plus.google.com/photos/118324545468904199895/albums?banner=pwa&gpsrc=pwrd1#photos/118324545468904199895/albums