Volvo vlog 7

De Volvo Vlog 7, thema “After Party 50 jaar VKV” op 9 nov. 2021 20:00 uur

Hoe kan het ook anders: de volgende Volvo Vlog gaat over het 50-jarig jubileum van onze vereniging.

In deze uitzending gaan we nog één keer terugkijken naar het grote feest in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Dus als je het 50-jarig jubileumfeest gemist hebt, is dit je kans om te kijken naar al het Volvo-moois dat daar stond opgesteld! Want wat was het mooi, ruim 600 Volvo’s stonden te shinen in de zon voor het imposante museumgebouw. Het leek wel of iedereen zijn/haar Volvo speciaal voor deze gelegenheid in de was had gezet. Robin heeft een heel mooie film hierover gemaakt, inclusief interviews met enkele bezoekers.

vlog7En natuurlijk werd de hoofdprijs, een Volvo Amazon uit 1970, gewonnen! Deze mooie blauwe klassieker is inmiddels overgedragen aan de gelukkige. In deze uitzending gaan we in gesprek met zowel de vorige als de nieuwe eigenaar. Beiden hebben hun medewerking toegezegd, zodat we meer te weten komen over zowel de historie als ook over de toekomst van deze Amazon.

Er komt uiteraard heel veel kijken bij het organiseren van zo’n groot jubileumfeest. De jubileumcommissie heeft er vast veel werk aan gehad. Marc Harleman komt hierover vertellen, wat er zoal bij komt kijken en tegen welke uitdagingen ze aan zijn gelopen.
Uiteraard hebben we weer een quiz en laat Han in zijn vaste rubriek “HANdig gereedschap” zien hoe hij oude bobine’s aan het testen is met een antieke meetkast.

Alle onderwerpen in het programma:
• Filmimpressie met mooie beelden en interviews van het jubileumfeest in het Nationaal Militair Museum, gemaakt door Robin;
• In gesprek met de vorige én de nieuwe eigenaar van de jubileum Hoofdprijs, de 1970 Volvo Amazon;
• Interview met Marc Harleman over de organisatie van het jubileumfeest;
• Han Misdom, met HANdig gereedschap en andere tips;
• Klassieke Volvo’s op sociale media en in het nieuws;
• Vaste rubrieken met de Vlotte Volvo Quiz, de mooiste foto’s en vragen van kijkers.


Kijk ook LIVE naar de uitzending op YouTube via onderstaande link:

De Volvo Vlog 7, met thema “After Party 50 jaar VKV” op dinsdag 9 november 2021, aanvang 20.00 uur