Nieuwsbericht Corona

VKV staakt voorlopig alle activiteiten welke in strijd zijn met overheidsbeleidSchildje400 300

Het bestuur heeft na een zorgvuldige afweging besloten alle activiteiten voor 2020 welke in strijd zijn met het overheidsbeleid af te gelasten tot nader order.
Dit betekent dat de Volvo Klassieker Beurs en het 50-jarig jubileumfeest niet door gaan. Pas wanneer de overheid ons de vrijheid geeft weer activiteiten te organiseren kan worden besloten de vereniging weer langzaam op gang te brengen.

Laten we hopen dat dit snel gebeurt.

Bestuur VolvoKV

Wintertour Jongeren Register 2019

Op zaterdag 23 november wordt door het jongeren register wederom de wintertour georganiseerd. Dit doen wij voor de decembermaand zodat ook de auto’s die in de kwartregeling zitten er gewoon bij kunnen zijn! Deze route is uitgezet door de Volvo Meiden, u wellicht bekend van hun kalender van een aantal jaar terug! 
 
Dit jaar rijden we in de noordoost hoek van de provincie Noord-Brabant met de start in het Brabantse Erp (tussen 's-Hertogenbosch en Helmond)  alwaar u vanaf 12 uur welkom bent om onder het genot van koffie/thee en iets lekkers bij te praten. Rond 13 uur vertrekken wij voor een route van zo'n 90 kilometer door het gevarieerde Brabantse landschap alwaar we rond 17 uur aankomen bij Crazy Campers in Malden (net onder Nijmegen). De route kent verschillende opdrachten onderweg en routetechnieken (onder andere bol-pijl) en zelfs een extra routetechniek voor de durfals onder ons. Na de rit bent u in Malden welkom voor een uitgebreid buffet (inclusief drank), maar deze is optioneel. Al met al belooft het een hele mooie route te worden die zeker de moeite waard is om af te reizen naar het Brabantse!

De bijdrage voor de Wintertour is €16 per persoon indien u aan het einde ook van het buffet gebruik wilt maken. Anders zijn de kosten €6 per persoon.  Voor kinderen tot 12 jaar betreft dit in beide gevallen de helft.  

Opgeven voor de Wintertour 2019 kan tot 17 november via het inschrijfformulier dat HIER te vinden is. 

Inschrijving en betaling wordt geregeld via iDEAL. Als u zich inschrijft wordt u doorverwezen naar iDEAL of Bancontact, zodat u direct kunt betalen. Zonder voltooide iDEAL of Bancontact betaling bent u NIET ingeschreven. 

Inloggen doe je via je lidnummer en je wachtwoord. Na het invullen van diverse gegevens wordt je doorgeleid naar de iDeal pagina van je bank. Pas na het afronden van je betaling staat je aanmelding in het systeem en is je aanmelding compleet. U krijgt hiervan via het emailadres dat u in het profiel van deze website heeft staan een automatische bevestiging. Kijk hiervoor ook in de map met SPAM in het emailprogramma.

Wij hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen op 23 november!

Evenement Eigenschappen

Organisatie Jongeren register
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 23-11-2019 12:00
Einddatum 23-11-2019 19:00
Locatie Erp Luuk
De inschrijving is gesloten