Midzomeravondrit

vrijdagavond 16 juni 2023, omgeving Weert

Op deze avond gaan we de vierde editie rijden van de Midzomeravondrit, het begint zo langzamerhand een traditie te worden.

Voor diegene die nog niet eerder hebben mee gereden; de Midzomeravondrit is een kleinschalige rit van ca. 50km in de omgeving van Weert over rustieke landweggetjes. Onderweg zijn ook altijd enkele bezienswaardigheden. Omdat het karakter van deze rit vooral “kleinschalig en knus” is, staan ook de ontvangst voorafgaand aan de rit en het napraten na afloop van deze rit in het teken van knus en gezellig.

Start en eindpunt is in de tuin van Elly en Han in Weert, bij slecht weer gaan de auto’s naar buiten zodat we met zijn allen in de hobbygarage van Han kunnen zitten.
De uitzetters die vorig jaar de rit hebben uitgezet doen dat dit jaar wederom, waarvoor dank. We zijn benieuwd of de rit dit jaar ook weer zo mooi is! Dit jaar voert de rit ons in de Noordoostelijke richting van Weert.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur             Ontvangst met koffie en thee en een “kuukske”

19.30 uur             De eerste deelnemers starten voor een tourrit van ca. 50km

21.00 uur            Terugkomst van de eerste deelnemers. Er staat een hapje en een drankje klaar zodat we gezellig kunnen                                            napraten over de rit en alles wat met Volvo te maken heeft

??.?? uur              Einde van deze Midzomeravondrit

Opgeven voor deze rit is verplicht via de aanmeldknop onder aan deze pagina. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Na opgave krijgt u enkele dagen van te voren een E-mail met daarin de laatste details zoals exacte locatie, parkeerinstructie en dergelijke.

Aangezien de kleinschaligheid de sleutel van het succes van deze activiteit is, is het aantal deelnemers beperkt. Dus vol = vol.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 16-06-2023 19:00
Einddatum 16-06-2023 23:00
Sluitingsdatum 13-06-2023 07:00
Locatie Han Misdom

De inschrijving is gesloten