Technische avond Renew Car Care

Technische avond vrijdag 30 september 19.00 uur bij Renew Car Care in Asten

Zoals de naam al doet vermoeden is Renew Car Care een specialist op het gebied om auto’s er weer als nieuw uit te laten zien. Dit betreft zowel het uiterlijk van de auto als ook het interieur.

We starten om 19.00 uur met koffie en wat lekkers, dit geeft ons tevens de gelegenheid om even met elkaar bij te praten en de vakantie ervaringen uit te wisselen.

Rond 19.30 uur starten we met het programma van deze avond. Eigenaar Tim van Uythoven zal een korte introductie geven van zijn bedrijf. Daarna gaat hij in op de techniek van de diverse bewerkingen die zijn bedrijf kan bieden. Zaken die aan bod komen zijn lakcorrecties, ofwel het wegwerken van allerlei beschadigingen. Als die stap achter de rug is, is het tijd om een coating aan te brengen. Op die wijze wordt de lak verzegeld en wordt deze weer bestand tegen allerlei weersinvloeden; uw auto blijft langer schoon en mooi.
Een andere bewerking die wij te zien krijgen is het herstel van lederen bekleding, beschadigingen kunnen hersteld worden en vervolgens starten er diverse processtappen om het leer er weer als nieuw uit te laten zien.

Afhankelijk van het aantal vragen dat gesteld gaat worden denken we rond 21.30 uur klaar te zijn.  Dan is er nog gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over deze avond.

Opgeven voor deze technische avond doet u middels de aanmeldknop onder aan deze pagina

Enkele dagen van te voren krijgt u nog een definitieve bevestiging.

Bent u geïnteresseerd in een voorproefje? Kijk dan op de website van Renew Car Care  https://renewcarcare.nl/

Het adres is: Renew Car Care, Bonksel 18, 5721TP Asten
In de directe omgeving van het bedrijf is voldoende parkeergelegenheid.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid
Type evenement Technische bijeenkomsten
Startdatum 30-09-2022 19:00
Einddatum 30-09-2022 22:30
Sluitingsdatum 28-09-2022
Locatie Renew Car Care

De inschrijving is gesloten