Nieuwsbericht Corona

VKV staakt voorlopig alle activiteiten welke in strijd zijn met overheidsbeleidSchildje400 300

Het bestuur heeft na een zorgvuldige afweging besloten alle activiteiten voor 2020 welke in strijd zijn met het overheidsbeleid af te gelasten tot nader order.
Dit betekent dat de Volvo Klassieker Beurs en het 50-jarig jubileumfeest niet door gaan. Pas wanneer de overheid ons de vrijheid geeft weer activiteiten te organiseren kan worden besloten de vereniging weer langzaam op gang te brengen.

Laten we hopen dat dit snel gebeurt.

Bestuur VolvoKV

Strooptocht P1800 register

StrooptochtDe Strooptocht, dit jaat ook wel: Hollandse Molentocht, start op 27 October in Gorinchem. We drinken daar bij cafe de Boulevard een kopje koffie met wat lekkers, met uitzicht over de Merwede. Vandaar vertrekken we om een uur of elf voor een rit door de Alblasserwaard. We komen langs de vele molens die dit gebied rijk is en slaan daarbij natuurlijk het Werelderfgoed Kinderdijk niet over.  

Als er voldoende belangstelling is kunnen we voor een groep een rondeiding met gids bespreken. Deze bestaat uit een rondvaart, bezoek aan een museummolen en een film met uitleg over de molens. Deze excursie duurt in totaal anderhalf uur. Dit betekent wel dat er wat minder tijd over is om te rijden. Daarom kunt u zelf kiezen: als u wilt deelnemen aan de excursie bij Kinderdijk zit er in de route de mogelijkheid om een stukje af te snijden, zodat u toch op uw gemak kunt rijden. Als u liever uw eigen stops bepaalt, niet mee gaat met de excursie en in plaats daarvan wat meer kilometers wilt maken kunt u de volledige route rijden. 
Het groepsarrangement is mogelijk vanaf 15 personen, dus dit is onder voorbehoud van voldoende inschrijving.  

Vanaf Kinderdijk rijden we verder door het polderlandschap en langs de rivier de Linge. Sinds de vorige aankondiging is het eindpunt aangepast: wij zullen eindigen in Leerdam, bij restaurant Beren. Daar hebben wij voor u een 3-gangen menu. De bedoeling is om niet al te laat, rond half 6, aan tafel te gaan zodat iedereen voldoende tijd heeft om terug naar huis te rijden

De kosten van dit evenement zijn:
- Deelname met alleen koffie bij vertrek: €5,- per persoon
- Deelname inclusief koffie en diner na afloop: 30,- per persoon
- Deelname aan de excursie bij Kinderdijk (bij voldoende belangstelling) €14,- per persoon
De lunch onderweg is voor eigen rekening. Bij het diner zijn maximaal 3 drankjes per persoon inbegrepen.

Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk en kan bij Ludger van Zwetselaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door te antwoorden op deze nieuwsbrief, onder vermelding van de volgende gegevens:
-Naam :              
-Telefoonnummer (06) :
-Lidnr. VKV :
-Kenteken:               
-Aantal deelnemers :    
-Doet mee aan diner J/N : 
-Doet nee aan excursie Kinderdijk J/N                                                                                          
Eventuele dieetwensen kunt u uiteraard ook hierbij opgeven. 

Wij verzoeken u vriendelijk het bedrag van te voren over te maken aan het P1800 register, IBAN NL82RABO0141805110 onder vermelding van "strooptocht" en uw lidnummer. Uw inschrijving is definitief zodra het bedrag bij ons bijgeschreven is.

Evenement Eigenschappen

Organisatie P1800 register
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 27-10-2019
Einddatum 27-10-2019
Locatie Boulevard Gorinchem
De inschrijving is gesloten