Voorjaarsrit

Op vrijdag 24 mei organiseren we voor de tweede maal de Voorjaarsrit. Vergelijkbaar met de midzomeravondrit, maar dan meer in het noorden van onze regio vanuit Erp.

Op vrijdagavond ontvangen we jullie vanaf 19:00 met koffie/thee en een kuukske om daarna een goede 40 kilometer lekker ontspannen te rijden tussen de Brabantse velden, bossen en boerderijen. Deze keer rijden we in het dal van de Aa richting Heeswijk-Dinther over enkele kleine bijzondere weggetjes, een verlaten spoorlijn, onder een molen door en langs een voormalig vliegveld uit de Tweede Wereldoorlog. 

Rond zonsondergang zijn we weer terug en kunnen we onder het genot van een drankje en hapje gezellig napraten. Bij goed weer doen we dat lekker buiten in de tuin en bij minder weer lekker binnen tussen de oude Volvo's. De rit is gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht.

Aangezien de kleinschaligheid de sleutel van het succes is van deze activiteit, is het aantal deelnemers beperkt. Dus vol = vol.

Circa een week van te voren krijgt u een e-mail met daarin de laatste details zoals exacte locatie, parkeerinstructie en dergelijke.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 24-05-2024 19:00
Einddatum 24-05-2024 22:00
Sluitingsdatum 20-05-2024 00:30
Locatie Erp Luuk

Sorry, het evenement is nu vol en we kunnen geen registratie meer accepteren