Sleutelkursus voor non-techneuten

Sleuteldag voor non techneuten / beginnende sleutelaars, 4 juni in Weert:

Deze sleuteldag is speciaal bedoeld voor non techneuten. De doelgroep bestaat dus uit mensen met een passie voor oude auto’s maar er (nog) niet aan toegekomen zijn om zelf onderhoud te plegen aan hun oldtimer. Maar ook mensen die al wel wat sleutelervaring hebben maar graag een stapje verder willen gaan zijn van harte welkom!

Voor de echte beginners hebben we enkele standaard modules klaar liggen zoals het controleren van vloeistoffen, het verwisselen van een defecte lamp of een kapotte band. Maar ook het zoeken en verhelpen van storingen. Voor wie verder wil gaan staat het stellen van de ontsteking op het programma en het stellen van de kleppen. U krijgt documentatie mee naar huis zodat u op een later tijdstip e.e.a. nog een keertje kunt nalezen.

Heeft u een specifiek onderwerp waar u meer over wilt weten en leren? Laat het ons even weten.

In principe werkt u aan uw eigen auto, staat die om wat voor reden stil dan hebben we wel een testvehikel in de aanbieding.

Deze dag wordt gehouden in de hobbygarage van Han Misdom in Weert. We beginnen ’s morgens om 9.00 uur en de dag eindigt ergens in de middag afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Voor de lunch wordt gezorgd. Opgeven voor deze dag doet u via de "Aanmelden" knop onder aan deze pagina. (u moet wel ingelogd zijn met uw lidnummer).

Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid
Type evenement Technische bijeenkomsten
Startdatum 04-06-2022 09:00
Einddatum 04-06-2022 14:00
Sluitingsdatum 27-05-2022
Locatie Han Misdom