Sleuteldag 4 April 2020 AFGELAST

Om verdere verspreiding van het Coronavirus te stoppen wordt deze sleuteldag verschoven naar een nader te bepalen tijdstip.

Sleuteldag  4 April 2020

Voor de 2de geweldige voorjaarssleuteldag van Regio Zuid zijn we dit jaar te gast op 4 April bij Autobedrijf van Tilburg in Deurne.

Op deze  locatie kunnen we gebruik maken van een aantal bruggen vanaf 9:00 uur s’morgens.

Tevens bestaat de mogelijkheid om u  oldtimer  te laten taxeren, ook voor advies en technische vraagstukken kunt u terecht.

Daarnaast kunt genieten van de gemoedelijke gastvrije sfeer en een broodje tussen door.

* De bedoeling van deze dag  is dat u zelf sleutelt aan u oldtimer en mocht u er niet uitkomen dan staat het Technisch Team Zuid paraat om te helpen.

*In principe maakt u gebruik van uw eigen gereedschap, het Technisch Team Zuid heeft de beschikking over speciale gereedschappen zoals bv een remtrommeltrekker etc. als dat u geen geschikt gereedschap heeft dan is er gereedschap beschikbaar.

* De onderdelen die u nodig heeft dient u ook zelf mee te nemen aangezien de garages geen onderdelen op voorraad hebben voor onze oldtimers.

Aanmelden kan via de onderstaande link, (vermeld in het opmerkingen veld om wat voor type Volvo het gaat en wat er aan dient te gebeuren, zodat we een tijds planning kunnen maken).

Heeft u nog vragen dan kunt u deze stellen via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U hoort ongeveer een week voorafgaande hoe laat u aan de beurt bent.

Maar natuurlijk bent u ook de gehele dag van harte welkom voor een gezellig praatje of de andere sleutelaars te helpen.

Locatie:

Autobedrijf van Tilburg

Dukaat 1

5751PW

Deurne.

Met vriendelijke groet,

Erwin van den Boom.

Evenement Eigenschappen

Organisatie regio Zuid
Type evenement Sleuteldagen
Startdatum 04-04-2020 09:00
Einddatum 04-04-2020 13:30
Sluitingsdatum 30-03-2020 23:00
Locatie Garage van Tilburg
De inschrijving is gesloten