Midzomeravondrit

vrijdagavond 21 juni 2024

Op deze avond gaan we de vijfde editie rijden van de Midzomeravondrit, omdat het de jubileumeditie is gaan we iets speciaals doen. Wat? Dat blijft nog even een verrassing.

Voor diegene die nog niet eerder hebben mee gereden; de Midzomeravondrit is een kleinschalige rit van ca. 50km in de omgeving van Weert over rustieke landweggetjes. Onderweg zijn ook altijd enkele bezienswaardigheden. Omdat het karakter van deze rit vooral “kleinschalig en knus” is, staan ook de ontvangst voorafgaand aan de rit en het napraten na afloop van deze rit in het teken van knus en gezellig.

Start en eindpunt is in de tuin van Elly en Han in Weert, bij slecht weer gaan de auto’s naar buiten zodat we met zijn allen in de hobbygarage van Han kunnen zitten.
Dit jaar voert de rit ons in de Noordwestelijke richting van Weert.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur            Ontvangst met koffie en thee en een “kuukske”

19.30 uur            De eerste deelnemers starten voor een tourrit van ca. 50km

21.00 uur            Terugkomst van de eerste deelnemers. Er staat een hapje en een drankje klaar zodat we gezellig kunnen napraten over de rit en alles wat met Volvo te maken heeft

??.?? uur             Einde van deze Midzomeravondrit

Opgeven voor deze rit is verplicht via de aanmeldknop onder aan deze pagina. Er zijn geen kosten aan  verbonden.

Na opgave krijgt u enkele dagen van te voren een E-mail met daarin de laatste details zoals exacte locatie, parkeerinstructie en dergelijke.

Aangezien de kleinschaligheid de sleutel van het succes van deze activiteit is, is het aantal deelnemers beperkt. Dus vol = vol.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 21-06-2024 19:00
Einddatum 21-06-2024 23:00
Sluitingsdatum 17-06-2024 19:00
Locatie Han Misdom

Sorry, het evenement is nu vol en we kunnen geen registratie meer accepteren