Jaarafsluiting Regio Zuid

ZuidJaarafsluiting Regio Zuid 15 december 2019

Voor de jaarafsluiting zakken we dit jaar af naar het uiterste zuiden van onze regio. Het hoogtepunt, of dieptepunt want we gaan ondergronds, is een bezoek aan de NATO-bunker in de Cannerberg.

Ten tijde van de koude oorlog was hier diep onder de grond een commandocentrum ingericht dat dienst heeft gedaan tot in de negentiger jaren van de vorige eeuw. Daarna is het commando centrum ontruimd en na een grondige sanering zijn de ruimtes opengesteld voor excursies. In deze ondergronds ruimtes is het vochtig en koud dus zorg voor warme kleding en geschikt schoeisel!!
Na afloop gaan we gezamenlijk dineren. Er zal een keuze zijn uit een aantal menu’s, zie menukaart hier onder. Op de startlocatie dient u uw keuze bekend te maken.

De inschrijving voor deze jaarafsluiting gaat via het elektronisch inschrijfformulier op de website waaraan de iDeal betaling gekoppeld is. Pas als u de iDeal betaling heeft afgerond is uw inschrijving definitief. Bij deze inschrijving dient u tevens aan te geven voor welk menu u kiest.
De kosten bedragen €12.50 voor volwassen en €5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Het maximum aantal deelnemers is 50 personen.

Het programma van deze dag:
13.30 Ontvangst bij bistro "in Kanne en Kruike" , Statiestraat 39, 3770 Riemst, België voor koffie en vlaai.
15.00 Samenkomst bij de ingang van de NATO-bunker voor de rondleiding, LET OP: in de NATO-bunker zijn geen sanitaire voorzieningen!
17.00 Einde rondleiding en nog even nákletsen.
18.00 Diner restaurant "Chalet Bergrust" bóven op de St Pietersberg bij Maastricht
19.30 einde

Circa een week van te voren krijgt u nog een E- mail met details over parkeermogelijkheden etc.

Voor deelname aan de rit zijn kosten verschuldigd. Op het einde van de aanmelding wordt u doorverwezen naar de bank en kunt u deze kosten met iDeal overmaken.
Zonder betaling is er geen aanmelding.

LET OP: Gezien de faciliteiten op de eindlocatie is het maximum aantal deelnemers gelimiteerd op 50 personen. Als u zich “te laat” heeft aangemeld komt u automatisch op de wachtlijst te staan.

Na afloop van het evenement zullen de gegevens gewist worden.
Foto's en ander beeldmateriaal van dit evenement kunnen worden gepubliceerd in ons clubblad of op onze website. Personen of voertuigen kunnen daarbij herkenbaar in beeld komen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze via e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ChaletBergrust

Evenement Eigenschappen

Organisatie regio Zuid
Type evenement Bijeenkomsten & Meetings
Startdatum 15-12-2019
Einddatum 15-12-2019
Locatie in Kanne en Kruike

Locatie informatie - in Kanne en Kruike

Statiestraat 39, 3770 Riemst, België

test03
De inschrijving is gesloten