Brabantrit (Landelijke rit)

Na een geslaagde editie vorig jaar vindt de 2de editie van de Brabantrit dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus. Jullie zijn welkom in het Brabantse Boskant, een randgemeente van Sint Oedenrode en ligt midden in het natuurgebied “Het Groene Woud”.

Aan het einde van de ochtend zijn we welkom bij “De Vriendschap” waar we start met een warm onthaal, vergezeld met koffie/thee en iets lekkers. Hier is ook een groot parkeerterrein waar al onze Volvo’s bij elkaar kunnen staan.

Rond half één kunnen we vertrekken door een circa 90 kilometer lange rit door het mooie Brabantse landschap. Net als vorig jaar eindigen we bij ontmoetingscentrum “Voor Anker” in Lage Mierde. Onderweg is er tijd genoeg om te genieten van een wandeling, lunch of een picknick. Ook hier kunnen alle Volvo’s weer bij elkaar staan op de parkeerplaats. Tegen het einde van de middag wordt onder het genot van een drankje de barbecue door het personeel ontsteken en kunnen wij net als vorig jaar weer genieten. Wel zal het als gevolg van omstandigheden zoals inflatie dit jaar iets minder uitbundig zijn dan vorig jaar. Maar gezien het vlees van eigen runderen, de smaak en de locatie moet dat verder helemaal goed komen.

Drankjes bij “Voor Anker” zijn voor eigen rekening.

Het aantal deelnemers voor de barbecue is gelimiteerd op 100 personen, maar ook kunt u dit jaar alleen meerijden. Inschrijven kan vanaf begin juli via de website. Eventuele dieetwensen kunt u daar doorgeven.

De kosten voor de rit en barbecue bedragen €27,50 voor een volwassene / kinderen ouder dan 12 jaar en €25,00 voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Daarvoor krijgt u de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, een rallyschildje, routebeschrijving en uiteraard de barbecue op de eind locatie.

Rijdt u alleen mee? Dan zijn de kosten €6,00 voor een volwassene / kinderen ouder dan 12 jaar en €4,00 voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar.

Tot 26 augustus in het mooie Brabantse land!

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid
Type evenement Landelijke Ritten
Startdatum 26-08-2023 11:00
Einddatum 26-08-2023 20:00
Sluitingsdatum 17-08-2023

De inschrijving is gesloten