Brabantrit

Op zaterdag 17 augustus wordt de derde editie van de Brabantrit verreden. Zoals altijd voert de route door het mooie Brabantse landschap langs bossen, velden, boerderijen en kleine dorpjes.

De route start dit jaar in Berlicum, ten zuiden van ’s-Hertogenbosch bij restaurant Partycentrum de Hooghei. Daar worden jullie aan het einde van de ochtend met koffie/thee, iets lekkers en het rallyschildje welkom geheten. Het parkeerterrein is hier ruim zodat alle Volvo’s naast elkaar kunnen staan. Rond 12:30 uur start de rit welke zo’n 95 kilometer lang is.

De Brabantrit eindigt dit jaar in Vessem op een nieuwe locatie, namelijk het boerderijterras van “De Spekdonken”. De eigenaars Jos en Marie-Jose ontvangen ons daar op bourgondische wijze op hun melkveebedrijf. Rond 17:30 uur steken zij samen met hun zoon en vriendin de heerlijke BBQ aan.

Omwille van de capaciteit op het terras is het aantal deelnemers aan de rit + BBQ beperkt op 100. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen aan de rit deel te nemen.

Voor de rit  BBQ bedragen de kosten voor volwassenen €22,50 en voor kinderen tot 12 jaar €17,50. Wilt u alleen aan de rit mee doen? Dan zijn de kosten voor volwassenen €5,00 en voor kinderen €4,00.

Aanmelden is vanaf de tweede helft van juni mogelijk, eventuele dieetwensen kunt u daar ook doorgeven.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid
Type evenement Landelijke Ritten
Startdatum 17-08-2024
Einddatum 17-08-2024
Sluitingsdatum 01-08-2024