25e Zeelandrit Jubileum inschrijving gesloten.

25e Zeelandrit 

Zeelandrit 2022 13

Het is alweer 27 jaar geleden dat Peter en Hannie Stok met een klein aantal klassieke Volvo’s vanuit Goes startte met dé Zeelandrit. In de loop der tijd is de Zeelandrit uitgegroeid tot een begrip onder veel Volvoliefhebbers uit het hele land en zelfs daarbuiten. Inmiddels rijden er tijdens de laatste edities zo’n 100 Volvoklassiekers mee en is de inschrijving gelimiteerd. Diverse deelnemers hebben door de jaren heen al veel mooie plekjes, weggetjes en dijkjes bezocht en bereden in en rondom het Zeeuwse land.

Na een noodgedwongen pauze van twee jaar organiseert de regio Zuid-West opnieuw een prachtige rit “dwars deu’t land van Zuud-Beveland”. Op zondag 11 september verwelkomen we u tussen 10 en 11 uur graag met koffie, thee en iets lekkers bij Volvo Cappendijk in Goes op het adres Pearyweg 17.
Na een gezellig samenzijn start u rond 11.00 uur met de rit door de mooie Zak van Zuid Beveland.

Zeelandrit 2022 1

Tussen de Ooster- en Westerschelde vind je een prachtig stukje Zeeland. Zo tussen twee zeearmen is het spannend wonen en werken. Door de jaren heen is hier flink gevochten tegen het water. Dat leverde uiteindelijk een heel mooi en afwisselend landschap op. Kronkelende dijken, historische dorpen omringd door middeleeuwse polders, boerderijen, molens en vergezichten maken onderdeel uit van deze jubileum Zeelandrit. De Zak van Zuid Beveland is een gebied om in te lijsten. Meld je aan en kom genieten van deze mooie streek.

Deze gezellige jubileumrit sluit af met om 17.00 uur een uitgebreide BBQ in de buurt van Goes en de A58. Op deze locatie zijn helaas geen honden toegestaan.

Inschrijven via dit formulier: https://forms.gle/Tf4LZoj3YMWW8BhR7

Let op: de inschrijving is beperkt tot 100 equipes.
De inschrijving is pas definitief als het verschuldigde inschrijfgeld is betaald. Inschrijving zonder betaling is niet geldig en betaling zonder ingevuld formulier evenmin.

De bijdrage voor de Zeelandrit 2022 is €25,- per persoon, voor kinderen tot en met 9 jaar betaalt u €3,50.
Uw inschrijving is pas definitief als het volledige bedrag is ontvangen.
Bankrekeningnummer NL94 RABO 0141 5599 69 tnv Volvo Klassieker Vereniging o.v.v. Zeelandrit 2022 & uw lidnummer. (BIC is RABONL2U).

Volvo groet,

Namens de uitzetters Anet, Peter, Geert en Arianne.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid-West
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 11-09-2022 10:00
Einddatum 11-09-2022 19:00
Locatie Cappendijk Volvo Goes