25e Zeelandrit Jubileum

25e Zeelandrit 

Het is alweer 25 plus twee jaar geleden dat Peter Stok met een klein aantal klassieke Volvo’s vanuit Goes startte met dé Zeelandrit. In de loop der tijd is de Zeelandrit uitgegroeid tot een begrip onder veel Volvoliefhebbers uit het hele land. De afgelopen jaren reden er tijdens de laatste edities zo’n 100 Volvoklassiekers mee en moest de inschrijving gelimiteerd worden. Vele deelnemers hebben de mooie plekjes, weggetjes en dijkjes bezocht en bereden in en rondom het Zeeuwse land.

In dit verlate jubileumjaar organiseert regio Zuid-West opnieuw een prachtige rit. Op zondag 11 september verwelkomen we u tussen 10 en 11 uur op een nog nader te bepalen locatie voor de start van de 25e Zeelandrit.

Zoals vanouds proberen we weer om de deelnemers met een volle maag naar huis te laten gaan.

Helaas hebben we de afgelopen jaren afscheid moeten nemen van grote krachten achter de Zeelandrit. Alweer enige jaren geleden Hannie Stok-Knol en dit jaar Rinus van Oosten.
We zijn dan ook zeer verheugd dat Peter Stok en Anet van Oosten samen met de familie Eerkens deze 25e en dus zeer speciale Zeelandrit voor ons en u willen organiseren.

De details zijn nog niet bekend, maar gereden gaat er worden.

Hou de nieuwsbrief van Zuid-West en de website van de Volvo Klassieker Vereniging dan ook goed in de gaten.

Volvo groet,

Namens de uitzetters Anet, Peter, Geert en Arianne.

Evenement-informatie

Organisatie regio Zuid-West
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 11-09-2022
Einddatum 11-09-2022