Jaarafsluiting

In december organiseert Regio West, zoals ieder jaar weer een jaarafsluiting. De datum is nu vastgelegd en u bent van harte welkom op 15 december bij restaurant en bowling Cathay in Rotterdam. We gaan dit jaar dus gezellig met elkaar een potje bowlen. Het is een kleine bowling van 8 banen en we hebben deze geheel tot onze beschikking om twee uur lang te kunnen bowlen. Voor degenen die het niet zo op bowlen hebben, maar wel gezellig willen kletsen is er bij de bowling een hoek ingericht met stoelen & tafels en een pooltafel. Tevens is er voor de kleinere volvovrienden een speelruimte.

Aansluitend gaan we in dit restaurant wat eten. Ze hebben een zeer uitgebreide keuze er is voor iedereen wel iets. Van wok tot uitgebreide saladebar en chinees buffet tot live cooking.
We gaan er een leuke middag en avond van maken en kom gerust met uw 'dagelijkse' auto, de klassieke Volvo is natuurlijk niet verplicht.

Samenvatting:

Datum/Tijd: zondag, 15 december, ontvangst 14.30 ontvangst

Locatie: Cathay Rotterdam. Martin Luther Kingweg 7, 3069 EW Rotterdam

Kosten: € 15,00 per persoon en kinderen t/m 11 jaar gratis, dit is incl bowlen met drankje en all-you-can-eat&drink (excl. sterkte drank, speciaal bier of 0,0%)

Parkeren: Gratis, rechtsvoor het restaurant langs, dan is rechts van het restaurant parkeergelegenheid en achter het restaurant. (let op kan erg druk zijn, vooral rond te tijd dat we weg gaan)

Bereikbaarheid: Vanaf de A20 afslag 16, capelle aan den IJssel. Dit is in de buitenrand van Rotterdam en mag je dus gewoon komen met de klassieker en youngtimer, neem niet de verkeerde afslag, want via het centrum mag je niet rijden met de youngtimer. Vanaf de afrit: volg de borden naar Zevenkamp/Ommoord. Weg vervolgen naar de President Rooseveltweg, stoplichten rechtdoor. 350 m, Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Martin Luther Kingweg, deze weg rechtdoor uit, kruising rechtdoor, op deze kruising is op 2uur het restaurant al zichtbaar.

Aanmelding: graag aanmelden via de site en bij de aanmelding vermelden om hoeveel personen het gaat. 

IMG 20191117 144756

De eigen bijdrage graag overmaken naar rekeningnummer NL20 RABO 0141 4868 05 ten name van Volvo Klassieker Vereniging, onder vermelding van uw naam en lidnummer.

Met hartelijke groet van,

Het bestuur van Regio West

Frans van der Geer, Joan Tacx en Astrid Snijder

PS We zitten vol. Bedankt voor de inschrijvingen en tot zondag!

Evenement Eigenschappen

Organisatie regio West
Type evenement Bijeenkomsten & Meetings
Startdatum 15-12-2019 14:30
Einddatum 15-12-2019 19:45
Locatie Cathay
Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren