Technische avond Jansen Restorations Wesepe *VOL*

Technische avond Jansen Restorations Wesepe * VOL*

Op donderdagavond 4 april organiseert Regio Oost een technische avond bij Jansen Restorations in Wesepe (dichtbij Raalte).
Jansen Restorations is ontstaan in 1937 door de opa van Bas Jansen waarbij wagens werden gebouwd voor paard en wagen. Gerrit Jansen, de vader van Bas heeft het bedrijf voortgezet en is zich destijds gaan specialiseren op veewagens. Door de MKZ-crisis in 2000 heeft Bas Jansen van zijn hobby zijn werk gemaakt en is zich volledig gaan richten op het restaureren en ontwerpen van autocarrosserieën.
Dit doet hij samen met 15 medewerkers en om de klassieke auto`s zoveel mogelijk in originele staat terug te brengen is er een tekenaar full-time in dienst om onderdelen of complete carrosserieën te tekenen. Om de verschillende werkzaamheden uit te kunnen uitvoeren, beschikt Jansen Carrosserie over een eigen spuit en straal cabine en zelfs het poedercoaten voeren ze zelf uit.
Tijdens deze technische avond krijgen we een rondleiding door het bedrijf van Bas Jansen en zien we hoe de restauraties vanaf reverse engineering (tekenen) tot de eindfase worden uitgevoerd.

Het programma ziet er donderdagavond 4 april als volgt uit:

19:30 uur aanvang en ontvangst met koffie
20:00 uur Rondleiding en informatie over de verschillende projecten en werkzaamheden (tekenen, carroseriebouw, lassen en spuiten/poedercoaten).
22:00uur Gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en drankje
22:30 uur Einde en afronding van de avond


Adres:
Jansen Restorations
Eikenweg 13
8124 RH Wesepe

Voor deze technische avond is het maximaal aantal deelnemers gesteld op 50 personen. Opgeven is verplicht en kan via onderstaande instructies.

Door de enorme belangstelling is aanmelden niet meer mogelijk en is deze technische avond volgeboekt.

Aanmeldprocedure voor evenementen:
1. Ga naar Volvokv.nl
2. log in met je gebruikersnaam en pincode
3. Kies bovenin het menu 'agenda'
4. Klik in de agenda op het evenement waar je je voor wilt aanmelden
5. Klik helemaal onderaan deze pagina op de aanmeldknop en volg de stappen zoals aangegeven (Deze knop is alleen zichtbaar wanneer je ingelogd bent!)

Evenement-informatie

Organisatie regio Oost
Type evenement Technische bijeenkomsten
Startdatum 04-04-2024 19:30
Einddatum 04-04-2024 22:30
Sluitingsdatum 29-03-2024
Locatie Jansen Restorations Wesepe